Regina Elisabeta a II-a, călare pe cal la 94 de ani, fără cască de protecţie, ci batic

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă pe cal fără cască de protecţie.
  • Publicat:
Regina Elisabeta a II-a, călare pe cal la 94 de ani, fără cască de protecţie, ci batic
FOTO: Hepta / Regina Elisabeta a II-a, călare pe cal la 94 de ani, fără cască de protecţie

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă călare pe cal la vârsta de 94 de ani, fără cască de protecţie. Suverana iubeşte să facă echitaţie încă de la o vârstă fragedă, iar trecerea anilor nu o împiedică să stea departe de una dintre marile ei pasiuni: călăritul. De data aceasta, Regina Marii Britanii a fost surprinsă în apropierea castelului Windsor, în vestul Londrei, fiind prima ei apariţie publică de la intrarea în carantină a Regatului Unit.

Cursele de cai, pasiunea Reginei Elisabeta a II-a

Majestatea Sa a fost surprinsă purtând o jachetă de culoare verde alături de o eşarfă plină de culoare, însă nici urmă de casca de protecţie. Nu este prima oară când Regina Elisabeta a II-a călăreşte fără echipament şi, din fericire, până acum nu a avut parte de niciun incident. Monarhul a ieşit la plimbare în natură alături de Balmoral Fern, un cal în vârstă de 14 ani, informează Palatul Buckingham în urma unui comunicat de presă.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru pasiunea ei pentru echitaţie şi cursele de cai, iar de zeci de ani este surprinsă în prezenţa acestor animale fascinante şi impunătoare. În luna aprilie, monarhul a împlinit vârsta de 94 de ani, iar din cauza pandemiei de coronavirus, Majestatea Sa a renunţat la tradiţionalele salve de tun care marcau acestă zi deosebită, la fel şi în privinţa paradei militare pline de culoare, Trooping the Colour, care se manifestă în general la jumătatea lunii iunie, pentru a marca aniversarea oficială a celui mai longeviv monarh al Regatului Unit.

Anularea acestor evenimente au loc pentru prima oară în 68 de ani. O sursă apropiată Casei Regale a declarat pentru CNN că ar fi total nepotrivit în contextul pandemiei de coronavirus.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”