David şi Victoria Beckham au decis să locuiască separat, după 20 de ani

David şi Victoria Beckham au decis să trăiască în ţări diferite pentru o perioadă de timp. Fostul fotbalist se va muta în Miami pentru a-şi dedica timpul exclusiv echipei de fotbal, în timp ce fosta cântăreaţă va rămâne în Marea Britanie, unde îşi va continua planurile în ceea ce priveşte brandul ei de modă.
David şi Victoria Beckham au decis să locuiască separat, după 20 de ani

David şi Victoria Beckham au decis să trăiască în ţări diferite pentru o perioadă de timp. Fostul fotbalist se va muta în Miami pentru a-şi dedica timpul exclusiv echipei de fotbal, în timp pe fost cântăreaţă va rămâne în Marea Britanie, unde îşi va continua planurile în ceea ce priveşte brandul ei de modă.

Anunţul legat de separarea cuplului a fost lansat de revista britanică „Closer”, care citează o sursă apropiată a cuplului.

David Beckham, în vârstă de 45 de ani, a luat decizia de a părăsi Marea Britanie, pentru a locui în Florida o perioadă. Victoria, în vârstă de 46 de ani, va rămâne în ţara natală pentru a se ocupa de brandul ei de modă şi să aibă grijă de cei patru copiii ai cuplului.

Sursa nu a precizat dacă cei doi întâmpină probleme în cuplu.

David şi Victoria au devenit una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz, după ce s-au căsătorit în 1999, după doi ani de relaţie. Ei au împreună patru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 19 ani.