Mariah Carey, ingredientul secret care o menține tânără

Mariah Carey a dezvăluit care este ingredientul secret care o menține tânără. Fiecare femeie îl are în bucătărie și poate încerca acest truc.
  • Publicat:
Mariah Carey, ingredientul secret care o menține tânără
Mariah Carey, ingredientul secret care o menține tânără

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate vedete, motiv pentru care cântăreața s-a aflat întotdeauna în atenția presei. De-a lungul timpului, vedeta a mărturisit că suferă de tulburare bipolară, a avut o relație dificlă și a șocat pe toată lumea cu aspectul ei după ce a ajuns să cântărească 85 de kilograme, reușind ulterior să ajungă la greutatea de 65 de kilograme.

Trecând peste toate aceste aspecte, mulți fani ai vedetei se întreabă cum reușește artista să învingă trecerea anilor, fără să aibă vreun specialist prin preajmă. Înainte de concerte și turnee, una dintre pretențiile pe care diva le are este aceea de a face băi în lapte pentru a se menține tânără, a mărturisit în urma unui interviu pentru The Guardian.

“Fac baie în lapte. Da, uneori folosesc laptele ca tratament. Nu-mi voi dezvălui toate secretele, dar folosesc lapte rece”, povesteşte vedeta.

Cum a slăbit Mariah Carey de la 85 de kilograme, la 65

Din cauza kilogramelor acumulate, Mariah Carey a devenit ținta ironiilor, motiv pentru care a decis să apeleze la intervențiile chirurgicale. Cea mai rapidă soluție în acest sens a fost să apeleze la inelul gastric, operație care a ajutat-o să cântărească 65 de kilograme.

Mai mult, artista a fost acuzată că foloseşte prea mult Photoshop, după ce a postat o fotografie din bucătărie în care fanii au observant imediat că imaginea este trucată aşa că, au început să curgă criticile.

Ha, ha, ha, nu-ţi mai edita pozele. Este ridicol. Acceptă-ţi corpul aşa cum e sau mergi la sală”, a comentat un fan.

Mi-ar fi plăcut mai mult să fie ea însăşi şi să se arate aşa cum este. Nu trebuie să îţi tai jumătate din corp”, i-a scris alt fan pe o reţea de socializare.

Dacă înainte de Crăciun, paparazzi o surprindeau în ţinute nepotrivite pentru greutatea şi silueta ei, apariţiile sale fiind, mai degrabă, un eşec, acum vedeta a luat atitudine şi a revenit la un trup de invidiat.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân