Raluca Anton te învață cum să te eliberezi de frică, furie și credințe limitative

  • Publicat:
Raluca Anton te învață cum să te eliberezi de frică, furie și credințe limitative

Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv-comportamental și autor, ne învață cum ne putem crea spațiul dintre gânduri: momentul miraculos de liniște. Ea ne arată care sunt cele mai eficiente exerciții pentru a reacționa sănătos în contexte emoționale dificile.

 Cum să învingi tumultul minții, cum să-ți controlezi intensitatea cu care simți emoțiile și care sunt cele mai eficiente tehnici de eliberare și reconectare la tine însuți, afli astăzi de la Raluca Anton. Cu înțelepciune și mult umor, descoperă cum să depășești zgomotul lumii, pentru a-ți asculta liniștea din interior. Pentru că liniștea e ghidul tău către o viață mai bună.

Cum îți păstrezi liniștea interioară într-o lume atât de agitată? Într-o epocă a suprasolicitării, mintea noastră este copleșită de gânduri și critici interioare fără sfârșit. În Premieră, discursul care a adus liniștea în sala Filarmonicii Banatul din Timișoara poate fi urmărit integral pe canalul de Youtube al podcastului „Fain & Simplu”.  

 ,,Neliniștile lumii pleacă de la neliniștile noastre interioare.”

 CE ÎNVEȚI DIN ACEST EPISOD:

·       Care sunt cauzele neliniștilor noastre interioare.

·       Cum înveți să stai cu emoțiile tale în tihnă și ce rol joacă acest lucru pentru sănătatea emoțională.

·       Cum să ai o minte liniștită într-o lume agitată și care sunt principiile unei vieți trăite conștient.

·       De ce e important să-ți creezi momentele de liniște în fiecare zi și care sunt cele mai eficiente exerciții psihoterapeutice pentru a te ajuta.

·       Cum să te eliberezi de frică, furie și credințe limitative.

·       Cum să-ți accesezi puterea de a-ți controla propriile emoții.

·       Cum să exersezi răbdarea, pentru a-ți ,,șoapta interioară”, ghidul tău către o viață liniștită. (Carlos L‘Abbate)

·       Ce sunt ,,umbrele”, elementele ascunse în Sinele nostru.

 

„Acest episodul @fainsisimplu este un MANUAL DE LINIȘTE INTERIOARĂ pentru 2024. Cum îți păstrezi liniștea interioară într-o lume atât de agitată? Într-o epocă a suprasolicitării, mintea noastră este copleșită de gânduri și critici interioare fără sfârșit. Raluca Anton , doctor în psihologie, ne învață cum ne putem crea spațiul dintre gânduri: momentul miraculos de liniște. Ea ne arată care sunt cele mai eficiente exerciții pentru a reacționa sănătos în contexte emoționale dificile. Cum să învingi tumultul minții, cum să-ți controlezi intensitatea cu care simți emoțiile și care sunt cele mai eficiente tehnici de eliberare și reconectare la tine însuți, afli astăzi de la Raluca Anton. Cu înțelepciune și mult umor, descoperă cum să depășești zgomotul lumii, pentru a-ți asculta liniștea din interior. Pentru că liniștea e ghidul tău către o viață mai bună.”, declară Mihai Morar.

EPISODUL COMPLET POATE FI VIZIONAT AICI:

EXPERTUL NR. 1 ÎN SĂNĂTATEA MINȚII: MANUAL DE LINIȘTE INTERIOARĂ. RALUCA ANTON | Fain & Simplu 174

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân