Probleme grave şi reveniri spectaculoase în rândul vedetelor hollywoodiene

Droguri, alcool, nopţi nebune, vieţi distruse, clinici de dezalcoolizare. Starurile ştiu ce înseamnă toate aceste cuvinte. Din fericire însă ştiu şi cum să depăşească toate aceste probleme.
  • Publicat:
Probleme grave şi reveniri spectaculoase în rândul vedetelor hollywoodiene

Droguri, alcool, nopţi nebune, vieţi distruse, clinici de dezalcoolizare. Starurile ştiu ce înseamnă toate aceste cuvinte. Din fericire însă ştiu şi cum să depăşească toate aceste probleme.


Jennifer dormea cu sticla


Jennifer Aniston a fost întotdeauna deschisă în ceea ce priveşte dragostea ei pentru un pahar cu vin bun. Din păcate, dragostea s-a prelungit frecvent la 2, 3 pahare şi, de aici, la 5 spre 10 sticle n-a fost tocmai un pas mare. De fapt, din prima tinereţe, actriţa îşi încheia frecvent ziua cu un pahar de vin. Dar cum veneau problemele şi acestea deveneau din ce în ce mai mari şi de toate felurile, paharul se transforma în sticlă şi tot aşa.

În unele zile, în paharul de vin era mixată şi puţină marijuana, iar cantitatea creştea în funcţie de probleme.
Şi tot aşa până într-o zi când a ajuns la un centru de reabilitare. Specialiştii au ajutat-o optim, dar, uneori, spun surse, pe 4 decembrie stă toată noaptea cu o sticlă în mână. Pe 4 decembrie este ziua de naştere a fostului soţ, Brad Pitt. Să-i acordăm puţină înţelegere. Cine n-ar plânge după Brad Pitt?


Drew a renunţat la cocktail-uri

Drew Barrymore a trecut şi ea prin episoade de care nu mai vrea să-şi amintească. La 6 ani, şi-a început cariera în cinematografie şi câţiva ani mai târziu iubea deja alcoolul, dar şi drogurile. Aşa că a ajuns la 13 ani într-un centru de reabilitare, unde s-a întors regulat.
Despre perioada copilăriei, Drew s-a limitat să spună: ‘’E într-adevăr extrem de greu să fii copil!”. Despre perioada adultă în care a fost tributară drogurilor nu a avut niciodată vreun comentariu. Şi în viaţa adultă a fost fotografiată când se împleticea pe stradă după un cocktail de droguri… Dar acum e bine.


Matthew Perry a făcut pancreatită


Actorul din ‘’Prietenii tăi’’ a început să aibă probleme cu drogurile târziu. În 2000, actorul a pierdut rapid 10 kilograme după ce a fost diagnosticat cu pancreatită, o boală cu potenţial fatal care poate apărea după excesele alimentare sau alcoolice. La momentul respectiv, a fost internat de urgenţă, apoi timp de câţiva ani a frecventat centre de reabilitare. În prezent, pare bine.


Pe Robert Downey Jr. l-a salvat un hamburger


Despre Robert Downey Jr. şi dragostea lui pentru droguri s-au scris pagini întregi. Ce nu se ştie este că actorul crede că dependenţa lui a fost încheiată datorită unui lanţ de fast-food. În 2003, actorul era în maşină şi mergea cu viteză şi cu sângele plin de substanţe intezise.
S-a oprit să îşi ia un hamburger. L-a mâncat şi i-a simţit, spune actorul, gustul oribil. Atunci a început să se gândească că şi-a distrus viaţa din cauza drogurilor. A condus până la ocean şi a aruncat în apă toate substanţele interzise pe care le avea prin buzunare.


Caterine merge la psihiatrie


Catherine Zeta-Jones a iubit şi ea şi drogurile, şi alcoolul. Iar substanţele nocive au fost potenţate de faptul că actriţa suferă de tulburare bipolară. Este vorba despre o afecţiune psihiatrică care presupune alternanţa stărilor euforice cu cele de depresie.
Actriţa şi-a recunoscut problemele, dar le-a asociat cu faptul că trecuse printr-o periodă grea, după ce soţul a fost diagnosticat cu un cancer. Afecţiunea psihiatrică nu are însă legătură cu problemele cotidiene mai mici sau mai mari, ci cu anumite procese dezechilibrate din creier.


Ben Affleck are în prezent necazuri?


Şi Ben Affleck a băut, a fumat, a luat droguri, a avut aventuri cu prostituate. Şi-a revenit spectaculos şi, în prezent, spune că viaţa de familie alături de soţie şi cele două fetiţe e tot ce îşi doreşte. Atâta doar că soţia, precaută, îl controlează frecvent, ceea ce, spun sursele, dăunează relaţiei lor. Mai ales după ce anul acesta a câştigat Oscarul, Ben pare că are probleme în căsnicie. Dar nu e vorba de vreun dezastru.


 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân