Paula Herlo vorbeşte despre fetiţa ei

Va naşte în iulie cel de-al doilea copil şi abia aşteaptă să-şi vadă micuţii jucându-se împreună, certându-se, iubindu-se. Până atunci, pregătirile pentru bebeluş sunt în plină desfăşurare. La fel şi proiectele alături de ”Dăruieşte viaţa”.
  • Publicat:
Paula Herlo vorbeşte despre fetiţa ei

Va naşte în iulie cel de-al doilea copil şi abia aşteaptă să-şi vadă  micuţii jucându-se împreună, certându-se, iubindu-se. Până atunci, pregătirile pentru bebeluş sunt în plină desfăşurare. La fel şi proiectele alături de ”Dăruieşte viaţa”.

CSÎD: Cum decurge cea de-a doua sarcină?
Paula Herlo
: La fel ca prima. Perfect!

CSÎD: Ştii sexul bebeluşului?
Paula Herlo:
Va fi fetiţă şi abia aştept să ne cunoaştem. În primele săptămâni, am avut sentimentul că e tot băiat şi, cumva, la asta mă aşteptam. Dar, când medicul mi-a spus că va fi fetiţă, mi-am modificat setarea iniţială şi m-am bucurat.

CSÎD: V-aţi gândit la un nume?
Paula Herlo:
Încă îl căutam pe cel ales. Dacă cititorii au sugestii, le pot lăsa pe site-ul meu www.paulaherlo.ro.

CSÎD: Ai vorbit cu Vladimir despre surioară? Care a fost reacţia lui?
Paula Herlo:
Noi am vorbit, el s-a făcut că nu aude. Nu-mi dau seama cât e de conştient că din iulie în casa noastra va mai apărea un copil. Deocamdată nu dă semne de gelozie. Pare indiferent.

CSÎD: Ce proiecte ai în desfăşurare alături de “Dăruieşte viaţa”?
Paula Herlo:
Alături de Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu şi celelalte fete minunate de la “Dăruieşte Viaţa” avem în desfăşurare mai multe proiecte. Unul dintre ele se referă la tipărirea unor ghiduri pentru bolnavii de cancer prin care să li se explice, pe limba lor, ce înseamnă diagnosticul primit, care sunt paşii terapeutici, care sunt efectele şi informaţii legate de nutriţie.

Am făcut asta pentru că, de foarte multe ori, medicii fie nu au timp să-i informeze, fie nu ştiu cum să facă asta. Mai apoi, la Spitalul de Onco-Pediatrie din Timişoara vom construi un compartiment de pretransplant medular în valoare de 250 de mii de euro, iar la  Spitalul Judeţean Braşov vom moderniza sectia de oncopediatrie unde vom construi camera sterile vitale în cazul acestor pacienţi. Şi aici vom investi 250 de mii de euro.

De asemenea, suntem în discuţii cu Spitalul Budimex unde vrem saă extindem secţia de oncologie copii şi la Fundeni ne propunem construirea unei secţii de oncologie pentru adulţi. 

CSÎD: Eşti superstiţioasă în ceea ce priveşte sarcina: pregătirea camerei bebeluşului, cumpărarea hainelor etc?
Paula Herlo:
Nu sunt superstiţioasă. Pentru început, va împărţi camera cu fratele ei aşa că mari amenajări nu vom face. Va mai apărea un patut, poate un dulap. Iar haine a primit deja de la fetiţele prietenilor pe care le-am primit cu mare drag.

CSÎD: Cine te ajută acum să-l creşti pe Vladimir având în vedere că tu şi Cristi sunteţi foarte ocupaţi?
Paula Herlo:
În continuare, vor fi cu noi cele două bunici care ne ajută şi cu Vladimir. Şi-au împărţit în mod egal lunile anului. Una vine trei luni după care o schimbă cealaltă. Vladimir le iubeşte foarte mult pe amândouă şi sunt sigură că şi fetiţa se va simţi bine în compania lor.

CSÎD: Cum îţi imaginezi viaţa în 4?
Paula Herlo:
Viaţa în patru mi-o imaginez plină de viaţă . Abia aştept să-mi vad copiii jucându-se împreună, certându-se, iubindu-se. Aşa m-am imaginat ca soţie şi ca mamă şi iată că Dumnezeu mi-a ascultat gândurile, iar eu nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce mi-a dăruit până acum.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân