Kim Kardashian a lansat o linie vestimentară pentru copii (galerie foto)

Starleta americană Kim Kardashian a lansat o linie vestimentară pentru copii şi spune că North West, fiica ei cu rapperul Kanye West, este deja pasionată de modă.

Starleta americană Kim Kardashian a lansat o linie vestimentară pentru copii şi spune că North West, fiica ei cu rapperul Kanye West, este deja pasionată de modă, deşi are doar vârsta de un an şi 10 luni.

„În fiecare zi, imediat după ce se trezeşte, spune «shoes» («pantofi»). Trebuie să negociezi mereu cu ea – înainte de a-i schimba scutecele trebuie să-i pun mai întâi în picioruşe o pereche de pantofi”, a declarat starleta în vârstă de 34 de ani pentru site-ul vogue.com.

North West a fost văzută alături de părinţii ei celebri la începutul acestui an la mai multe prezentări ale unor case de modă celebre, purtând creaţii vestimentare create de branduri de lux, precum Lanvin, Celine şi Alexander Wang.

Linia este disponibilă în magazine şi online la Babiesrus.com/KKids începând din 15 martie. Pentru a vedea exemple de haine din colecţia ei verifică galeria de mai jos.

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism