Nu rata editia de week-end “Ce se intampla, doctore?”

Afla mai multe despre dieta, suplimente alimentare si hormini din editia de weekend a CSID.
  • Publicat:
Nu rata editia de week-end “Ce se intampla, doctore?”
Nu rata editia de week-end “Ce se intampla, doctore?”

Saptamana aceasta, cercetatorii ne anunta ca putem trai 130 de ani. Aceasta daca recurgem la un plan antiaging extrem de eficient. Dupa o proba simpla de saliva, medicii isi pot da seama  care sunt bolile la care suntem predispusi si ne pot recomanda o dieta, suplimente de vitamine si hormoni, totul intr-o terapie personalizata. Un medic roman si-a facut testele si ne impartaseste experienta sa. Iar Neti Sandu ne dezvaluie dieta care o mentine in forma.

Un alt subiect este dedicat exercitiilor de imbunatatire a vietii sexuale. Antrenorii au intocmit un plan riguros de crestere a libidoului care functioneaza pentru ambii membri ai cuplului. Yoga si relaxarea in jacuzzi sunt si ele modalitati de crestere a performantelor in dormitor.

Vorbim si despre trenduri. Unul dintre ele este cel eco. A patruns si in garderoba. Ce-i drept cu pasi timizi si la un pret piperat. Maurice Munteanu, fashion editor al revistei “The One” ne ofera cateva solutii accesibile pentru a ne imbraca eco.

Desigenrul Liliana Turoiu Udrea foloseste bumbac si canepa in colectiile sale si ne descrie avantajele pentru piele ale texturilor suta la suta naturale.

Daca tot vorbim despre moda, aflam si care sunt cele mai cool haine pentru catei. Il vom cunoaste si pe Jazz, catelul rasfatat al Laurei Cosoi. Avem cateva sugetii pentru cadoul de Sarbatori destinat celui mai rasfatat membru al familiei.

Citeste si Cursa spre frumusete
                  Puterea mintii

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Vantur viseaza la Hollywood
Iulia Vantur viseaza la Hollywood
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân