Iulia Vantur viseaza la Hollywood

Anul acesta, Iulia Vantur a obtinut un rol in "Bunraku" - o productie hollywoodiana turnata in studiourile MediaPro din Buftea.
  • Publicat:
Iulia Vantur viseaza la Hollywood
Iulia Vantur viseaza la Hollywood

Anul acesta, Iulia Vantur a obtinut un rol in "Bunraku" – o productie hollywoodiana turnata in studiourile MediaPro din Buftea.

Impresionata de Demi Moore, Woody Harrelson si Josh Hartnett, Iulia Vantur viseaza la Hollywood. Ea ar schimba bucuroasa micul cu marele ecran.

“Aveam in plan sa urmez Academia de Teatru si Film, dar am ratat examenul de admitere de anul acesta, pentru ca nu eram in tara. Imi plac si filmul si teatrul. Am avut o aparitie intr-o productie americana, "Bunraku", si mi-a placut mult, mai ales ca i-am vazut la lucru pe Demi Moore, Woody Harrelson si Josh Hartnett. A fost prima lectie”, a declarat vedeta PRO TV.

Iulia a recunoscut ca ar schimba cu placere si rolul de prezentatoare la "Dansez pentru tine" pe unul de concurenta, chiar daca acest lucru ar implica o mare responsabilitate.

Luni, 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei si ziua in care PRO TV aniverseaza 13 ani de la infiintare, Iulia Vantur si partenerul ei de emisiune, Stefan Banica jr, vor prezenta o editie speciala "Dansez pentru tine". In platou vor veni oameni carora emisiunea le-a schimbat viata, iar producatorii au pregatit un top 13 al momentelor de neuitat.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”