Mihaela Radulescu si Dani Otil vor sa faca sex cu presa de fata

Mihaela Radulescu si Dani Otil vor sa faca sex in fata unei ziariste.
  • Publicat:
Mihaela Radulescu si Dani Otil vor sa faca sex cu presa de fata
Mihaela Radulescu si Dani Otil vor sa faca sex cu presa de fata

Satule ca tabloidele sa speculeze tot felul de informatii legate de viata lor sexuala, cele doua vedete au pornit o campanie mai putin obisnuita.

Acestea vor sa elucideze misterul si sa faca amor in prezenta unei ziariste.

Asftel, Mihaela si Dani se gandesc ca vor pune capat zvonurilor si vor avea parte de o recenzie sexuala bazata pe fapte reale.

Singura conditie a celor doi este ca jurnalista respectiva sa-si scrie materialul doar pe baza impresiilor la fata locului, fara sa aiba loc vreo inregistrare audio sau video.

"Asadar, fetelor, doamnelor, domnisoarelor, propun sa alegeti o colega mai aratoasa, cu ceva experienta de viata, deschidere la minte si penel la scris.

Promit sa o primesc in casa, sa o tratez cu respect, colegialitate si un ceai verde care sa ii tonifice gandurile si simturile cat timp noi facem extrema si nemaivazuta treaba de care se intereseaza tot jurnalistul de monden", a glumit Dani pentru revista Playboy.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
La multi ani, Britney!
La multi ani, Britney!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân