La multi ani, Britney!

Britney Spears implineste astazi 27 de ani si, totodata, lanseaza mult-asteptatul album "Circus"!
  • Publicat:
La multi ani, Britney!
La multi ani, Britney!

Britney Spears implineste astazi 27 de ani si, totodata, lanseaza mult-asteptatul album "Circus"!

Un an de cosmar pentru Britney

Dupa o cariera extraordinara de 10 ani, Britney a cazut de pe inaltimi, anul 2007 fiind unul de rascruce: cantareata a pierdut custodia copiilor ei, s-a ras in cap, a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost in cele din urma data in grija tatalui ei.

"A fost un an greu", a dezvaluit Britney in documentarul "For The Record", "de multe ori ieseam pe strazi cu masina pentru ca nu mai suportam sa stau in casa fara copii". Vedeta spune ca "sunt singura persoana publica care nu poate sa mearga nici macar pana la supermarket. Jessica Alba isi poate scoate copiii in oras, sora mea iese cu fetita… eu am tot timpul o armata de paparazzi dupa mine".

In ultimele sase luni, insa, Brit a sfidat toate pronosticurile si a pus in scena o revenire de toata frumusetea: albumul "Circus" e considerat de critici cel mai bun din discografia ei, iar cele trei aparitii realizate recent (in Germania, Anglia si Franta) au confirmat ca Brit si-a recaptat energia si zambetul.

Astazi, cantareata va sustine un recital la "Good Morning America" si apoi va sarbatori cu prietenii si echipa la un club privat, in cadrul unei receptii tematice, in decoruri de circ.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
3se s-au despartit, incepe scandalul!
3se s-au despartit, incepe scandalul!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân