3se s-au despartit, incepe scandalul!

3rei Sud Est, cea mai cunoscuta trupa dance din Romania, e de acum istorie.
  • Publicat:
3se s-au despartit, incepe scandalul!
3se s-au despartit, incepe scandalul!

3rei Sud Est, cea mai cunoscuta trupa dance din Romania, e de acum istorie. Momentele frumoase au fost rememorate, fanii s-au impacat cu ideea… acum poate incepe scandalul. In stilul caracteristic romanesc, Laurentiu, Viorel si Mihai s-au luat la intrecere in declaratii.

Laurentiu Duta, care si-a relansat de curand cariera solo, sustine ca Mihai si Viorel sunt de vina pentru destramarea trupei. Contactati telefonic de reporterii unei publicatii, cei doi au afirmat insa contrariul: se pare ca, dupa 11 ani de succes, Laurentiu a sacrificat trupa in favoarea proiectului sau pe cont propriu!

Mai mult chiar, Viorel il acuza pe Laur ca a profitat de perioada lui de convalescenta pentru a iesi in fata: "Cand am fost bolnav, acum o luna, el s-a dus singur la concertul pe care il avea programat 3 Sud-Est la Medgidia si a cantat hitul lui solo "Visator" si alte piese de ale trupei.

Ar fi putut si Mihai sa mearga cu proiectul Negrutzu, dar nu a facut-o din respect pentru mine, ca eram internat in spital cu diagnostic de hepatita B si cu branula in vena", a declarat Viorel.

Ultimele luni in 3SE au fost un razboi al nervilor, dupa spusele lui Viorel. Mihai confirma: "Am decis sa ne despartim pentru ca atmosfera era compromisa. Pe scena stateam imbufnati si plecam cu masini separate de la spectacole".

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Mila Jovovich se marita a treia oara
Mila Jovovich se marita a treia oara
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân