Norocoasa Kylie

Kylie Minogue s-a intors! Tratamentul administrat pentru a opri evolutia cancerului la san si cele doua operatii au dat rezultate. Cantareata declara ca se simte foarte bine si se va reapuca de lucru. Se considera o norocoasa pentru ca afectiunea ei a fos
  • Publicat:
Norocoasa Kylie
Norocoasa Kylie

Alaturi de Kate Moss si de Vanessa Paradis, Kylie Minogue formeaza trioul celor mai sexy minione din lume. De asemenea, Kylie face parte din grupul femeilor care, o data cu inaintarea in varsta, devine tot mai frumoasa (vezi Demi Moore, Jennifer Lopez etc.). Povestea micutei cantarete australience (151 cm) a inceput in anul 1987, cand afirma melodios, dar in gura mare, „I Should Be So Lucky”. Publicul din intreaga lume a indragit-o si a cumparat 675.000 de copii ale albumului cu acelasi nume. Totusi, pe atunci, tanara de 19 ani, carliontata, roscatica si dintoasa habar nu avea ca este intr-adevar o norocoasa.

Metamorfoza
Chiar daca discurile de platina si de aur au curs aproape la fiecare nou album lansat, Kylie a pastrat imaginea de „cumintica…” pana cand a semnat un contract cu alta casa de discuri cu viziuni mai moderne. O data cu lansarea albumului „Impossible Princess” (1998) au inceput sa se observe schimbarile. De atunci, interpreta are aparitii pe scena din ce in ce mai incendiare si mai sexy. La capitolul imagine, transformarile sunt majore: si-a tuns, indreptat si vopsit parul, iar costumatia s-a redus la corsete à la Moulin Rouge, rochite minuscule si transparente si la tocuri inalte. Ca orice vedeta care se respecta, Kylie a apelat la cateva procedee chirurgicale de infrumusetare. Injectiile cu colagen in buze sau cu botox nu sunt straine de chipul ei. Despre silicoane nu poate fi vorba, Kylie nu s-a bucurat de un decolteu generos niciodata, iar daca ar fi avut, probabil ar fi iesit un scandal monstruos la depistarea cancerului mamar… Daca este sa fim putin carcotasi, am putea spune ca tot in acei ani, cantareata a inceput o campanie puternica de promovare a posteriorului sau, unul dintre cele mai provocatoare si totodata dorite din show-biz. Justin Timberlake stie de ce. In timpul unui concert, nu s-a putut abtine si a mangaiat-o pe fund…

Dieta face trupul frumos
Kylie a tinut ani la rand dieta Montignac. Iata meniul vedetei dintr-o zi: mic dejun: ou fiert, bacon, rosii si ciuperci sau gem dietetic si lapte spuma cu cereale; gustari: fructe, o bucatica de ciocolata neagra sau o inghetata; pranz: supa de rosii sau de ceapa, o salata sau conopida cu branza si spuma de ciocolata; cina: salata greceasca si gratar de vita sau piept de pui si lasagna cu spanac; desert: iaurt dietetic. E clar, nu s-a infometat pentru a arata bine! Mai nou, managerii lanturilor de magazine GI sustin ca este o adepta infocata a dietei GLYX.

Love Kylie
Toti o iubim pe Kylie. Drept dovada – milioanele de fani din toata lumea (mai putin SUA, unde nu este atat de cunoscuta) si faptul ca in orasul ei natal, Melbourne, se va inalta o statuie de bronz ce o infatiseaza pe Kylie purtand lenjerie intima creata chiar de ea. Admiratorii ei au facut si anul trecut un gest frumos, dupa ce Kylie si-a anulat turneul Showgirl din cauza bolii. Desi organizatorii i-au anuntat pe fani ca pot sa-si recupereze banii pe biletele rezervate, doar 200 dintre cumparatori s-au prezentat pentru a returna biletele. Acesta da, semn de dragoste si solidaritate fata de idolul lor. Apropo de dragoste, Kylie are alaturi un frumos actor francez, Olivier Martinez, cu care se va casatori. El a fost toamna trecuta in Romania pentru a filma in studiourile Media Pro, horror-ul „Blood and Chocolate”. Desi initial a fost foarte suparata ca logodnicul ei va fi departe, vedeta l-a inteles, fiind si ea actrita (a jucat in 20 de filme si seriale TV).  

Soc – cuvant de ordine
Chiar daca mama natura a fost generoasa, inzestrand-o cu voce si trup armonios, Kylie tot nu este prea multumita. In martie 2005, in deschiderea unui concert a purtat un corset care masura in talie doar 40 de cm. Daca tot a venit vorba, cantareata adora sa poarte tinute Chanel. Lenjeria, insa, este propria sa creatie. In curand isi va intregi brand-ul cu un parfum.

Un nou inceput
Luna mai de anul trecut a fost probabil cea mai grea din viata ei. Dar iata ca, dupa un an, medicii au declarat oficial ca vedeta s-a vindecat. In tot acest timp, Kylie s-a bucurat de suportul celor dragi: „mama m-a ajutat cel mai mult”. Sora ei, Dannii, sustine ca si terapia prin ras i-a redat forta de a lupta. Kylie a constientizat in aceasta perioada cat de frumos este sa traiesti si sa iubesti. Ea nu va sta cu mainile in san (sic!) si se va implica in campanii de lupta impotriva tumorilor mamare. Pentru a se relaxa, starul a achizitionat impreuna cu sora ei „French Island”, in care traiesc 3.000 de ursi koala, din Australia. In privinta maternitatii, vedeta spune ca isi doreste un copil, dar este constienta ca exista riscul sa nu-l poata face din cauza… varstei. Nu ne facem griji, draga Kylie, minuni se intampla oricand!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Revolutia kilogramelor
Revolutia kilogramelor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân