Revolutia kilogramelor

Actrita Kirstie Alley nu a facut mare lucru in ultima vreme. In schimb, omul Kirstie Alley este pe val: revista „People” a pus-o pe coperta, Oprah a invitat-o in show-ul ei, pozele ei apar in mai toate revistele despre celebritati. Motivul? Ki
  • Publicat:
Revolutia kilogramelor
Revolutia kilogramelor

Pe la sfarsitul anilor ’90, cand kilogramele incepeau sa se adune, Kirstie le raspundea celor care incercau sa-i sugereze sa slabeasca cu un „Sunt o femeie cu forme pline si sunt fericita asa cum sunt!”. Si asta era adevarul: actrita a devenit cunoscuta nu pentru felul cum arata, ci datorita talentului ei de comediana. Prima data s-a impus cu rolul din „Cheers” (1987-1993), apoi a venit seria de trei filme „Uite cine vorbeste”, in care il avea partener pe John Travolta. De atunci, a ramas buna prietena cu acesta, unul dintre lucrurile in comun fiind si faptul ca amandoi au aderat la scientologie.

Datorita acesteia, Kirstie a reusit sa se vindece de dependenta de cocaina, care i-a innegurat viata intre 1976 si 1979. Si atunci a fost vorba tot de controlul greutatii – actrita voia sa slabeasca. Ei bine, a slabit pana la 44 de kilograme, drogurile fiind aproape de a o omori.

Paparazzi sa traiasca!
In 1997, anul in care a divortat de actorul Parker Stevenson, dupa 14 ani de casnicie, Kirstie si-a gasit un nou serial si un nou barbat. Serialul era „Veronica’s Closet”, iar noul ei iubit, cu 17 ani mai tanar, era James Wilder. Destul de repede au aparut insa problemele. Inainte de inceperea filmarilor, Kirstie consuma doar alimente organice, portiile erau cantarite, alerga in fiecare zi si lucra cu un instructor de fitness.
Apoi, pe parcursul filmarilor, s-a lasat de toate acestea. Urmarea? Producatorii, disperati, au facut apel la Wilder sa o convinga sa slabeasca.
Auzind, actrita a luat foc si a refuzat sa renunte la mancare. In 1999, s-a despartit de Wilder, iar un an mai tarziu, „Veronica’s Closet” era scos din grila. In anii 2000, in afara de cateva filme TV, Kirstie nu a prea facut nimic si a iesit din atentia publicului. Pana cand, in 2004, pozele facute de paparazzi au facut inconjurul mapamondului: actrita era nu numai sleampata si neingrijita, dar mai grasa ca niciodata.

Jignita si umilita de toata lumea, a hotarat sa slabeasca, multumindu-le ulterior paparazzilor ca, aratand-o in toata „splendoarea” ei, au motivat-o sa schimbe ceva. La sfarsitul lui 2004, a semnat un contract cu compania lui Jenny Craig. De atunci, a slabit aproape 30 de kilograme (pana in aprilie anul acesta), iar in noiembrie va aparea in cadrul emisiunii „Oprah” in bikini!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Don't worry, be happy
Don't worry, be happy
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân