Naomi Watts: cum se face sexul la menopauză, la 54 de ani. „Nici nu te mai gândești să stingi luminile”

Naomi Watts împărtășește cu alte femei cum au afectat-o atât fizic, cât și psihic schimbările de dispoziție, bufeurile și migrenele, dar și cum arată acum sexul la menopauză.
  • Publicat:
Naomi Watts: cum se face sexul la menopauză, la 54 de ani. „Nici nu te mai gândești să stingi luminile”
Foto: profimedia

Naomi Watts nu se sfiește să vorbească deschis despre menopauză. În luna iunie, actrița a dezvăluit că a intrat la menopauză încă de la vârsta de 36 de ani, iar cu această ocazie împărtășește cu alte femei cum au afectat-o atât fizic, cât și psihic schimbările de dispoziție, bufeurile și migrenele, dar și cum arată acum sexul la menopauză.

„Nu a fost deloc ușor să trec prin menopauză la o vârstă atât de tânără, în special într-o perioadă în care nu exista atât de multă informație ca acum”, a spus într-un interviu pentru Hello! Magazine. „Am simțit că pierd controlul”, a continuat actrița în vârstă de 54 de ani.

Sexul la menopauză

Nu este singurul lucru despre care s-a confesat Naomi Watts. Într-un eveniment de wellness, intitulat „Unlocking Intimacy: Navigating Passion in Midlife”, actrița a spus că i se pare că sexul cu partenerul ei, Billy Crudup s-a îmbunătățit de când este la menopauză, scrie Daily Mail.

„Personal cred că sexul devine mai plăcut când scapi de teama de a face copii. Se simte ca și când o faci pentru tine. Ai mai multă încredere în tine, știi că ai avut niște experiențe, ești mai înțeleaptă și nici nu te mai gândești să stingi luminile”, a spus Watts.

Potrivit unei cercetări publicare în National Library of Medicine, femeile se confruntă în această perioadă cu libidoul scăzut și frecvența redusă a partidelor de sex și a orgasmelor. Cu toate astea, actrița în vârstă de 54 de ani susține că experiența ei a fost complet opusă.

Comunicarea cu partenerul, cheia pentru o partidă de sex reușită

Naomi Watts susține că pentru ea, să ajungă să se bucure de această experiență, comunicarea cu partenerul a ajutat-o să aibă parte de partide de sex reușite.

Actrița reamintește că obișnuia să folosească plasturii cu estrogen la începutul relației cu partenerul ei, dar mereu avea emoții că îl poate vedea. Odată ce a decis să fie sinceră cu el despre schimbările ei hormonale, această discuție autentică i-a schimbat viața sexuală în bine.

„În momentul în care am ales să fiu sinceră, oricât de ciudat și dificil era pentru mine, am avut mult de câștigat. El a știut cum să se comporte, ce indicii să urmeze și era 100% empatic și pot spune că am avut parte de un sex grozav în seara aia”, a spus actrița potrivit Daily Mail.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân