Valentin Sanfira se deplasează acum cu ajutorul cârjelor. Imagini emoționante cu artistul. Ți se face pielea de găină când îl vezi!

  • Publicat:
Valentin Sanfira se deplasează acum cu ajutorul cârjelor. Imagini emoționante cu artistul. Ți se face pielea de găină când îl vezi!

Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia. La jumătatea lunii august, artistul și soția lui, Codruța Filip, au plecat într-o binemeritată vacanță, care s-a dovedit a fi un coșmar. Artistul s-a accidentat în timp ce era pe skijet și a fost operat de urgență.

Valentin Sanfira a făcut anunțul, la aproape o lună de la accidentul din Italia. Bărbatul este foarte activ în mediul online, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lui. De curând, artistul a ținut să își informeze fanii că se simte mai bine și a început să facă exerciții.

Recent, soțul Codruței Filip le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale care este starea sa de sănătate. Artistul a ajuns în punctul în care reușește nu doar să meargă, cu ajutorul cârjelor, ci și să facă exerciții care să-l ajute să se pună, mai repede, pe picioare.

Vezi AICI imaginile emoționante cu artistul, dar și primele sale declarații.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being