Nadina Câmpean: ”Singura dietă care a funcționat a fost cea indicată de un nutriționist: trei mese și două gustări pe zi”

Am aflat cum se întreține în forma fizică și cum se relaxează carismatica Nadina Câmpean, de la Antena 3.
  • Publicat:
Nadina Câmpean: ”Singura dietă care a funcționat a fost cea indicată de un nutriționist: trei mese și două gustări pe zi”
Nadina Câmpean, foto arhiva personală

De 17 ani lucrează în televiziune. Exact așa cum și-a dorit. Este o femeie puternică și independentă exact așa cum și-a dorit. Este o femeie frumoasă, empatică, cu picioarele pe pământ, adoră animalele și carbohidrații după cum mărturisește. O femeie căreia nu îi sunt indiferente știrile pe care le aduce în casele oamenilor și care crede cu tărie că știrile pozitive sunt cele mai dorite de către public. Am stat de vorbă cu Nadina Câmpean, prezentator tv, despre stilul de alimentație pe care îl are, sport și despre diete de slăbire.

 

CSÎD: Arăți foarte bine! Ce sport faci?

Nadina Câmpean: Mi-ar fi plăcut să enumăr aici o listă lungă, însă mi-e imposibil. Spre rușinea mea, nu sunt o fire sportivă, nu-mi place sportul și nu am reușit să ne împrietenim deloc. Am făcut volei în copilărie, însă în rest am avut doar tentative eșuate de jogging, pilates sau înot. Însă va trebui să schimb acest lucru pentru că, pe măsură ce trec anii, simt nevoia de mișcare constantă și corpul îmi arată în fiecare zi că are nevoie de o verutină sănătoasă care să includă sport regulat.

CSÎD: Ce tip de alimentație urmezi?

Nadina Câmpean: Mănânc de toate, dar cu măsură. Plăcerea mea vinovată sunt carbohidrații. Spun tot timpul că dacă aș avea de ales între un tort de ciocolată și o baghetă caldă, aleg oricând a doua variantă. Dacă-i pui și unt sărat… Ador lactatele și brânzeturile, peștele și fructele. Mănânc ouă și carne pentru că știu că organismul meu are nevoie, însă aș putea renunța la ele în orice moment. Cred în echilibru, știu regulile unei alimentații sănătoase, dar le încalc des. Sunt cuminte acasă și mânânc echilibrat, însă recunosc că sar des calul când ieșim în oraș. Am multe plăceri vinovate și cred că viața ar fi tristă fără reguli alimentare încălcate.

Nadina Campean (5)
foto: arhiva personală

Între o porție de paste și o salată – ce ai alege?

CSÎD: Ai avut vreodată probleme cu greutatea?

Nadina Câmpean: E o luptă continuă. Am pus câteva kilograme în plus în adolescență, suficiente cât să-mi creeze mari frustrări. În Ardeal, nu e greu deloc să te îngrași având în vedere cât de gustos și de gras se gătește. Am reușit să scap de ele pe la 22 de ani, când m-am mutat în București, și m-am menținut mult timp. Însă vârsta își spune cuvântul și cred că va trebui să fiu tot mai atentă de acum înainte mai ales că sunt o gurmandă și aleg oricând o porție de paste dacă cealaltă variantă este o salată.

În adolescență și Nadina a încercat diete de slăbire celebre, însă nu le-a dus până la capăt

CSÎD: Ai ținut cure de slăbire?

Nadina Câmpean: Cred că le-am pierdut șirul. Am făcut multe prostii, pe care le pun pe seama adolescenței. De la celebră dietă cu ciorbă de varză până la Dukan. Norocul meu a fost că nu am fost suficient de ambițioasă să le duc la capăt și să-mi distrug organismul. Însă singura dietă care a funcționat a fost cea indicată de un nutriționist: trei mese și două gustări pe zi. Preparate care să conțină toate alimentele de care are nevoie un organism sănătos și puternic. Nu dai jos kilogramele în plus în timp record, însă dieta se transformă într-un mod de viață. De fiecare dată, m-am simțit mai sănătoasă și mai puternică, iar analizele medicale mi-au fost perfecte.

Nadina Campean
foto: arhiva personală

Relaxare în natură, dar și acasă

CSÎD: Cum te relaxezi?

Nadina Câmpean: Am zile când mă urc în mașină și caut locuri frumoase la munte sau în apropiere de București. Zile în care ies cu prietenele mele să mâncăm ceva bun, să râdem și să povestim. Dar și zile în care nu fac absolut nimic, vădun serial sau citesc ceva relaxant. Depinde foarte mult și de vremea de afară. Ador zilele ploioase petrecute acasă și zilele însorite petrecute în natură.

Nadina Campean,
foto: arhiva personală

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân