Motivul pentru care iubita lui Keanu Reeves a renunţat să se mai vopsească

Iubita actorului Keanu Reeves a explicat de ce a renunţat să se mai vopsească.
  • Publicat:
Motivul pentru care iubita lui Keanu Reeves a renunţat să se mai vopsească
FOTO: shutterstock / Motivul pentru care iubita lui Keanu Reeves a renunţat să se mai vopsească

Artista Alexandra Grant, iubita în vârstă de 46 de ani a actorului Keanu Reeves, a explicat motivul pentru care a decis să nu se mai vopsească şi să nu-şi mai ascundă firele albe de păr.

În urma unei postări de pe contul ei de Instagram, vedeta a distribuit un articol din Newsweek în care se vorbeşte despre un studiu în urma căruia s-a descoperit că folosind vopsea de păr şi alte chimicale poate avea ca rezultat riscul crescut de dezvoltare a cancerului de sân comparativ cu femeile care nu folosesc aceste produse.

”Wow. Veştile de azi”, îşi începe artista postarea. ”Statisticile sunt zguduitoare, mai ales în rândul femeilor de culoare. Eu am albit prematur, în jurul vârstei de 20 de ani şi mi-am vopsit părul până în momentul în care nu am mai putut tolera toxicitatea acestor produse”, a explicat Grant. ”Pe la vârsta de 30 de ani mi-am lăsat părul să devină ”blond”. Iubesc şi sprijin faptul că fiecare femeie poate alege să arate cum vrea la orice vârstă. Dar, dacă femeile ar pieri din cauza standardelor de frumuseţe, atunci haideţi să vorbim despre aceste standarde de frumuseţe”, a încheiat artista.

În urmă cu puţin timp, Alexandra Grant şi Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, şi-au făcut apariţia ţinându-se de mână pe covorul roşu la Gala LACMA Art + Film. Actorul, cunoscut pentru rolul său din John Wick, a putat un costum all-black, în timp ce Grant a optat pentru o rochie lungă, nuanţă albastru indigo şi un decolteu V.

”Keanu îşi doreşte să-şi expună viaţa alături de ea”, a declarat o sursă pentru PEOPLE după ce cuplul şi-a făcut debutul. ”Este extrem de fericit şi recunoscător să o aibă pe Alex în viaţa lui”.

Sursa apropiată cuplului a menţionat că cei doi au început să formeze o relaţie încă de la începutul anului însă şi-au dorit să păstreze tăcerea. Keanu Reeves a colaborat prima oară cu Alexandra Grant pentru cartea lui, Ode to Happiness, în 2011, pentru care Alexandra s-a ocupat de ilustraţii. Mai târziu, în 2016, cei doi au colaborat din nou pentru o altă carte lansată de actor, Shadows, pentru care, din nou, Alexandra s-a ocupat de ilustraţii. Un an mai târziu, cei doi au lansat editura X Artists’ Books. În luna octombrie au fost surprinşi în timp ce luau masa şa Giorgio Baldi, în Santa Monica, California.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân