Melania Trump, mesaj pentru toţi studenţii afectaţi de COVID-19: ”Sunt mândră de exemplele care aţi devenit”

Melania Trump le-a transmis un mesaj tuturor studenţilor afectaţi de pandemia de coronavirus.
  • Publicat:
Melania Trump, mesaj pentru toţi studenţii afectaţi de COVID-19: ”Sunt mândră de exemplele care aţi devenit”
FOTO: Instagram @flotus / Melania Trump, mesaj pentru toţi studenţii afectaţi de COVID-19: ”Sunt mândră de exemplele care aţi devenit”

În timp ce Donald Trump vine cu teorii medicale care produc confuzie, soţia sa Melania Trump este cât se poate de implicată în capitolul COVID-19. Mai exact, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a realizat campanii prin care îndrumă la purtarea măştii în spaţiile publice, iar recent îşi arată recunoştinţa în faţa tuturor studenţilor care au fost afectaţi de pandemia de coronavirus.

Soţia preşedintelui american Donald Trump, în vârstă de 50 de ani, le-a transmis un mesaj studenţilor fiind conştientă de ”numeroasele schimbări” pe care le-au trăit în ultimele două luni, având în vedere că şcolile s-au închis pentru a preveni răspândirea virusului, iar cursurile s-au mutat în online.

Melania Trump, mândră de viitoarea generaţie

”Mulţi dintre voi aţi fost prezenţi la ore de acasă şi nu v-aţi putut vedea prietnii. Mulţi dintre voi abia aşteptaţi să mergeţi la festivitatea de absolvire, sporturile de primăvară şi balul de sfâşit de an. Aceste schimbări nu sunt deloc uşoare, dar aţi fost atât de puternici şi sunt mândră de exemplele care aţi devenit”, a spus Melania Trump într-un video televizat. ”Determinarea voastră de a trece peste asta va defini generaţia voastră în anii ce vor urma. Aşa că vă mulţumesc pentru că vă ajutaţi familia, prietenii, comunităţile şi ţara să fie în siguranţă şi sănătoase în aceste vremuri neobişnuite”, a continuat prima doamnă.

Mai mult, soţia preşedintelui Donald Trump i-a încurajat pe tineri să rămână activi în toată această perioadă.

”Aveţi grijă de voi. Folosiţi timpul de care dispuneţi pentru a citi cartea pe care plănuiaţi să o citiţi, pentru a practica sportul preferat sau pentru a învăţa un sport nou. Asiguraţi-vă că păstraţi legătura cu prietenii şi familia şi că sunteţi cea mai bună versiune a voastră. Acestea sunt obiceiuri sănătoase şi importante pe care le putem practica cu uşurinţă şi care ne reamintesc că putem trece peste cu răbdare, compasiune şi grijă”, a mai spus prima doamnă a Statelor Unite.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân