Monica Bârlădeanu își menține silueta cu dieta hiperproteică. Ce alimente sunt excluse din regimul ei

Monica Bârlădeanu a povestit într-un interviu pentru Ce se întâmplă, doctore? lucruri mai puţin ştiute din viaţa sa. Actriţa ne-a vorbit despre dieta pe care o respectă, America, proiecte şi visuri neîmplinite.
  • Publicat:

Are succes în România, dar a reuşit să îi cucerească şi pe americani cu prestaţiile ei actoriceşti. De aceea, o întâlnire cu Monica Bârlădeanu nu te poate lăsa indiferent.

Despre ce înseamnă viaţa ei de dincolo de ecran, despre America, diete şi visuri neîmplinite, senzuala actriţă a povestit într-un interviu pentru „Ce se întâmplă, Doctore?”.

Cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kilograme

Ce se întâmplă, Doctore: Câte kilograme te-ai îngrăşat cel mai mult de-a lungul timpului? În general, cum reuşeşti să scapi de surplus?

Monica Bârlădeanu: Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul.

CSID: Mergi la sală? Ce parte a corpului lucrezi cel mai des?

Monica Bârlădeanu:  Pilates Reformer e varianta favorită de antrenament, eficientă şi cu rezultate rapide, care lucrează tot corpul în acelaşi timp, iar asta fără să pară că depui un efort epuizant.

Îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci

CSID: Care sunt alimentele pe care le-ai exclus din regimul tău de viaţă?

Monica Bârlădeanu: Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

CSID:  Concret, ce mănânci într-o zi?

Monica Bârlădeanu:  Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când.

Monica Bârlădeanu slăbește cu dieta hiperproteică

CSID:  Care este dieta pe care o aplici cel mai des?

Monica Bârlădeanu:  În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist.

CSID:  Ai fost vreodată la nutriţionist?

Monica Bârlădeanu: Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc.

CSID: Crezi în regimul acela cu mâncatul la ore fixe?

Monica Bârlădeanu:  În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.

CSID: Când găteşti, ce îţi iese cel mai bine?

Monica Bârlădeanu:  Prietenii mei îmi laudă sniţelele făcute după reţeta mamei mele.

Celulita e un pericol universal pentru orice femeie

CSID: Ce foloseşti pentru păr? Produse din comerţ, de aici sau din America, sau ai o reţetă moştenită?

Monica Bârlădeanu:  Îmi plac mult cele de la Oribe (care mai nou sunt de găsit şi în România), Memory Mist de la Ouai (o linie nouă lansată de Jen Atkins, haistylistul surorilor Kardashian) şi măştile de păr de la Moroccanoil.

CSID:  Cu ce îţi cureţi tenul?

Monica Bârlădeanu:  De obicei, cu apă micelară, iar de două ori pe săptămână folosesc un scrub urmat de o mască cu argilă, care curaţă în profunzime tenul.

CSID:  O reţetă pe care o poţi recomanda cititoarelor noastre?

Monica Bârlădeanu:  O mască făcută din argilă praf. Pliculeţele le cumpăr din farmacie, le amestec cu un gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere naturală (preferabil de la ţară).

CSID:  Cum îţi protejezi tenul vara?

Monica Bârlădeanu:  Cremă cu protecţie solară SPF 50 neapărat şi o pudră cu protecţie solară 30 SPF.

CSID: Ce faci pentru celulită, vergeturi?

Monica Bârlădeanu:  Vergeturile nu sunt un pericol pentru mine, dar celulita e un pericol universal pentru orice femeie. Folosesc dimineaţa şi seara un gel anticelulitic pentru drenaj, pe care îl masez bine în piele, cu un dispozitiv special pentru masaj.

CSID: Unde îţi place să mergi în vacanţă? 

Monica Bârlădeanu:  Oriunde lângă apă. Mare sau ocean, nu contează.

Primul meu job a fost de ospătar sezonier la o terasă în Iaşi

CSID: Ce ai făcut cu primii bani câştigaţi? Care a fost primul tău job?

Monica Bârlădeanu:  Primul meu job a fost de ospătar sezonier la o terasă în Iaşi. Cu primii bani câştigaţi, ţin minte că m-am oprit cu mama şi cu fratele meu mai mic la primul supermarket.

CSID: Când ai fost ultima oară la medic? De ce?

Monica Bârlădeanu:  Acum 3 săptămâni, la dentist, pentru un detartraj.

CSID: Ce regreţi cel mai mult?

Monica Bârlădeanu:  Că m-am pedepsit o perioadă destul de lungă din viaţa mea de adult pentru mici erori de judecată.

CSID: Ultima investiţie făcută?

Monica Bârlădeanu:  Lanţuri de argint pentru linia mea de bijuterii.

Visul neîmplinit al Monicăi Bârlădeanu

CSID: Ce îţi lipseşte cel mai mult din America?

Monica Bârlădeanu:  Petrecerile cu lăutari.

CSID: Acum, după ce ai testat viaţa la fermă, se poate materializa în viata ta şi o astfel de investitie?

Monica Bârlădeanu:  Mi-a plăcut tare viaţa la fermă, însă nimic din ce-am trăit acolo n-a fost o surpriză, având în vedere faptul că sunt un copil crescut la ţară, totuşi. Sunt departe de punctul în care mi-aş dori o schimbare de genul acesta în viaţa mea, mai ales că sunt în esenţă un spirit urban, dar la un moment dat, cine ştie…

CSID: Care ar fi visul tău neîmplinit?

Monica Bârlădeanu:  Din categoria celor pe care le pot împărtăşi aici… să ajung în Machu Picchu. Îmi doresc de vreo 12 ani să văd Peru.

CSID: Ce e dragostea pentru tine?

Monica Bârlădeanu:  O emoţie esenţială în viaţă, fără de care nu cred că poate trăi cineva pe lume.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”