Mihaela Rădulescu nu mai crede în căsătorie

Unul dintre cele mai mediatizate subiecte din lumea mondenă este cu siguranţă relaţia Mihaelei Rădulescu şi a celebrul paraşutist Felix Baumgartner. Multe dintre declaraţiile vedetei tv privitoare la sex, au scandalizat. Am stat de vorbă despre cât de pudici sunt românii şi despre planurile privitoare la povestea ei de dragoste.
  • Publicat:
Mihaela Rădulescu nu mai crede în căsătorie

Unul dintre cele mai mediatizate subiecte din lumea mondenă este cu siguranţă relaţia Mihaelei Rădulescu şi a celebrul paraşutist Felix Baumgartner.

Multe dintre declaraţiile vedetei tv privitoare la sex au scandalizat. Am stat de vorbă despre cât de pudici sunt românii şi despre planurile privitoare la povestea ei de dragoste.

CSÎD: Mulţi se arată a fi pudici, atunci când vine vorba despre sex. De ce crezi că încă nu se vorbeşte deschis despre acest subiect?

Mihaela Rădulescu.: Nu ştiu care e limita până la care poţi vorbi deschis despre sex, dar ştiu că e un subiect interesant, despre care am avea toţi de învăţat şi care ne-ar aduce beneficii importante în vieţile personale, fie şi numai dacă-l discutăm între patru ochi, cu cel pe care-l practicăm.
Există un soi de falsă pudoare, mai ales din direcţia celor care mai cred încă în sexul banal, făcut doar pentru procreere. Nu v-aş sfătui să intraţi în polemică cu ei, pentru că nu v-ar înţelege niciodată. Bucuraţi-vă de acele momente, sunt combustibilul oricărei iubiri întregi şi profunde. 

CSÎD: Mai crezi în căsătorie?

M.R.: Cred mai mult în iubire şi în aşezarea înţeleaptă într-o relaţie minunată pentru amândoi.  Am bifat destule căsnicii ca să mai fiu la fel de entuziasmată de idee, dar nu renunţ pentru nimic în lume la iubire şi la fericirea mea. 

CSÎD: Ce îţi doreşti de la relaţia cu Felix?

M.R.: Sunt în „live the moment ” mode – şi mi-e aşa de bine…

FOTO: Marius Bărăgan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Paula Herlo vorbeşte despre fetiţa ei
Paula Herlo vorbeşte despre fetiţa ei
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân