Machiaj de primăvară: piele fresh, culoare pe buze, ochi conturaţi!

Vrei să ştii ce tip de machiaj se poartă în sezonul care tocmai a început?
Machiaj de primăvară: piele fresh, culoare pe buze, ochi conturaţi!

Vrei să ştii ce tip de machiaj se poartă în sezonul care tocmai a început?

Specialiştii recomandă piele fresh, naturală, culoare pe buze şi ochi conturaţi.

Am ales trei machiaje simple cu care nu vei da greş în această primăvară, trei machiaje care pun în evidenţă frumuseţea naturală cu care eşti înzestrată.

Mirela Vescan, make-up artist Rimmel, mi-a povestit, pe scurt despre trendurile de primăvară. Am înţeles cât de important este să avem o piele impecabilă, hidratată, sănătoasă pe care să o punem în valoare cu fondul de ten potrivit şi cu un machiaj care să ne evidenţieze trăsăturile.

Pentru a realiza un machiaj care să ni se potrivească este foarte important să alegem nuanţele care sunt în armonie cu nuanţa părului, a ochilor şi a tenului: “corai pentru roşcate, bej piersică pentru blonde sau şatene şi un roz rece pentru brunete”, a recomandat Mirela Vescan.

Trendurile acestei primăveri aduc în prim-plan, pe rând, fie pielea, fie buzele, fie ochii puternic conturaţi. Dacă alegem un make-up care are ca piesă centrală buzele pe care vrem să aplicăm un ruj roşu, sexy, este nevoie de un fond de ten cu putere mare de acoperire, care să fie hidratant, dar rezistent şi care să complimenteze roşul.

“Neapărat avem nevoie de un machiaj natural, în nuanţe de bej, atunci când buzele sunt roşii”, a completat make-up artistul. Iar dacă alegem ochii ca trăsătură ce va fi evidenţiată, cat eyes-ul este în continuare pe podiumuri, deci nu vom da greş cu o asemenea alegere.

Pagina 1 din 4