Meryl Streep, la 72 de ani, naturală și frumoasă. Secretul ei de beauty care nu costă nimic

10.07.2021

La aproape 72 de ani, Meryl Streep încă are un ten ca de porțelan și își poartă ridurile cu demnitate. Actrița care a câștigat nenumărate Oscaruri și premii din cinematografie datorită rolurilor ei memorabile spune că secretul ei de beauty nu constă în produse scumpe, nici măcar unele ieftine.

Meryl Streep își datorează frumusețea naturală la peste 70 de ani datorită unui truc super eficient și care nu costă absolut nimic – nu își atinge niciodată fața fără să se spele înainte pe mâini.

Potrivit medicului dermatolog Nicole Chiang, atingerea repetată a feței poate duce la apariția infecțiilor, ca urmare a bacteriilor pe care le avem pe mâini. Dacă avem pielea uscată sau sunt prezente mici crăpături, toate aceste microorganisme ajung sub piele și duc la inflamații.

În cazul în care avem acnee, atingerea feței cu mâinile este cu atât mai contraindicată, deoarece simptomele se pot înrăutăți. Zgândărirea coșurilor nu face decât să extindă acneea și foarte probabil în urmă vor rămâne cicatrici post-acneice.

Specialistul spune că și exfolierea în exces a pielii este contraindicată. Cu cât agresăm mai mult pielea, cu atât se va subția mai mult și există pericolul depigmentării și apariției ridurilor.

Meryl Streep: Operațiile estetice schimonosesc trăsăturile

Deși are o avere estimată la 90 de milioane de dolari și își permite cu siguranță orice procedură estetică, Meryl Streep a recunoscut într-un interviu că nu este adepta bisturiului, deoarece „îngheață trăsăturile”.

Pot să înțeleg nemulțumirea femeilor care se confruntă cu semnele de îmbătrânire, dar nu cred că operațiile sunt soluția. Acestea schimonosesc trăsăturile, iar persoana operată arată caraghios, nenatural, a declarat actrița.

De asemenea, Meryl le oferă un sfat tuturor femeilor:

Celor mai tinere… nu vă mai stresați în privința greutății sau aspectului vostru. Adolescentele pierd mult timp gândindu-se la acest lucru, în loc să învețe sau să valorifice ceea ce știu să facă. Defectul vostru este atuul vostru. Cândva eram rușinată de felul în care arată nasul meu. Dar am trecut peste. Mi-am dat seama că acceptarea felului în care arăți este secretul vieții fericite.

Meryl Streep este căsătorită de peste 40 de ani cu Don Gummer, de profesie sculptor. Împreună, ei au 4 copii.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres