Mila Kunis recunoaște că a fumat „multe țigări” pentru a slăbi. Dieta „îngrozitoare” a actriței

Frumoasa Mila Kunis a reușit să slăbească pentru a juca rolul de balerină din filmul "Black Swan" (n.r. – Lebăda Neagră) printr-o dietă deloc sănătoasă.
  • Publicat:
Mila Kunis recunoaște că a fumat „multe țigări” pentru a slăbi. Dieta „îngrozitoare” a actriței
Dieta „îngrozitoare“ cu care celebra Mila Kunis a reușit să slăbească sursa foto: Shutterstock

Mila Kunis mărturisește într-un interviu acordat lui Howard Stern cum a reușit, într-un timp relative scurt, să slăbească. Actrița a fost nevoită să slăbească un anumit număr de kilograme pentru a juca în filmul „Black Swan”. Dieta ei a fost una foarte nesănătoasă și nu este recomandată nimănui!

Mila Kunis spune că, înainte de a începe filmările pentru rolul lui Lily din Black Swan, directorul Darren Aronofsky a contactat-o prin intermediul Skype-ului. Acesta a dorit să o felicite pentru performanța pe care a avut-o în filmul  comedia „Forgetting Sarah Marshall”.

Mila Kunis nu avea experiență în domeniul baletului, dar s-a antrenat timp de 3 luni pentru a reuși să joace rolul de balerină. Aceasta susține în interviu că „a trebuit să arăt mai slabă pentru a da impresia că sunt cu adevărat o balerină”.

Cum arată dieta Milei Kunis

Actrița susține că dieta ei a constat în a fuma multe țigări și a consuma un număr de 1200 de calorii pe zi. În felul acesta, ea a reușit să ajungă la greutatea optimă pentru rolul de balerină pentru filmul „Black Swan”. „Nu am ținut niciodată cont de ce mănânc și cât mănânc. Nu promovez sub nicio formă acest lucru, dar obișnuiam să fumez așa că am recurs la a fuma mai multe țigări pe zi și la a consuma un număr limitat de calorii”, susține aceasta în interviu.

Dieta extrem de nesănătătoasă a convins-o însă pe actriță să renunțe la fumat și spune că este „cea mai bună decizie” pe care a luat-o vreodată.

Mila Kunis a câștigat premiu pentru rolul din „Black Swan”

În cele din urmă munca ei a dat roade și Kunis a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, la Globurile de Aur 2011. Actrița susține că în acea seară s-a amuzat foarte tare pentru că a băut pe furiș în timpul premiilor. Iar acest lucru a scăpat-o de orice emoție din timpul premierilor. Mila Kunis spune că pentru ea nu au fost niciodată importante elogiile. „Îmi place ceea ce fac, dar nu-mi doresc să câștig”, explică aceasta.

Sursă: eatthis.com, etonline.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan