Mariah Carey, ofertata cu 50 de milioane de lire sterline pentru a canta la Las Vegas

Mariah Carey a primit o ofertă de 50 de milioane de lire sterline (63 de milioane de euro) pentru a sustine cate un recital in fiecare seara, timp de trei ani, la celebrul cazinou Planet Hollywood din Las Vegas.
  • Publicat:
Mariah Carey, ofertata cu 50 de milioane de lire sterline pentru a canta la Las Vegas
Mariah Carey, ofertata cu 50 de milioane de lire sterline pentru a canta la Las Vegas

Mariah Carey a primit o ofertă de 50 de milioane de lire sterline (63 de milioane de euro) pentru a sustine cate un recital in fiecare seara, timp de trei ani, la celebrul cazinou Planet Hollywood din Las Vegas. "Mariah este una dintre cele mai populare artiste de aici. Ar putea deveni, cu usurinta, regina Las Vegas-ului", a declarat o sursa pentru revista America’s Star, informeaza femalefirst.co.uk.

Daca va accepta oferta, artista in varsta de 38 de ani, autoarea hitului "Touch My Body", va calca pe urmele lui Celine Dion, Sir Elton John şi Bette Midler, care au avut contracte pe termen lung cu celebrul cazinou. In mai, Mariah s-a casatorit cu actorul si cântăreţul Nick Canon, dupa o relatie de doar sase luni.

Starul a marturisit ca viata de femeie maritata este "foarte placuta". "Pot avea o viata personala, pot să inregistrez melodii si pot să fac orice alte lucruri creative pe care vreau sa le fac. Viata este acum mai frumoasa si este «chiar placuta», cum imi place mie sa spun", a declarat artista.

Articol preluat de pe Mediafax.ro
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”