50 de milioane de lire sterline pentru Mariah Carey

  • Publicat:
50 de milioane de lire sterline pentru Mariah Carey
50 de milioane de lire sterline ofera Las Vegasul pentru recitalele sustinute de Mariah Carey

Maraiah Carey primeste 50 de milioane de lire sterline ( 63 de milioane de euro) timp de trei ani, pentru recitalele pe care urmeaza sa le sustina seara de seara la celebrul cazinou din Las Vegas, Planet Hollywood.
"Mariah este una dintre cele mai populare artiste de aici. Ar putea deveni, cu usurinta, regina Las Vegas-ului", a declarat o sursa pentru revista America’s Star, informeaza femalefirst.co.uk.

Daca va accepta oferta, artista in varsta de 38 de ani, autoarea hitului "Touch My Body", va calca pe urmele lui Celine Dion, Sir Elton John şi Bette Midler, care au avut contracte pe termen lung cu celebrul cazinou.
In mai, Mariah s-a casatorit cu actorul si cântăreţul Nick Canon, dupa o relatie de doar sase luni.

Starul a marturisit ca viata de femeie maritata este "foarte placuta". "Pot avea o viata personala, pot să inregistrez melodii si pot să fac orice alte lucruri creative pe care vreau sa le fac. Viata este acum mai frumoasa si este «chiar placuta», cum imi place mie sa spun", a declarat artista.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Bjork este interzisa in China
Bjork este interzisa in China
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân