Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate. Ce i-a spus medicul la un consult: „Am să vă dau o veste, nu foarte fericită”

  • Publicat:

Lidia Buble le-a dezvăluit fanilor ce probleme de sănătate are. Solista a mers la un control oftalmologic, iar medicul i-a recomandat să poarte ochelari de vedere o perioadă. Ea a recunoscut că unii internauți i-au atras atenția că ar fi ceva în neregulă la ochiul ei drept. 

Lidia Buble, nevoită să poarte ochelari de vedere

Lidia Buble a mers la un control oftalmologic mai amănunțit, iar medicii specialiști i-au precizat că nu stă bine cu vederea. Drept urmare, vedetei i s-a recomandat să poarte ochelari o vreme. În plus, ea trebuie să facă și câteva exerciții pentru ochi.

„Am să vă dau o veste, nu foarte fericită. Nici pentru mine nu a fost foarte fericită, însă astăzi am aflat că de săptămâna viitoare o să trebuiască să încep să port ochelari pentru că se pare că am ceva probleme cu ochiul drept. O cam ia la fugă și da, trebuie să vă dau dreptate din păcate, că n-aș fi vrut să vă dau dreptate. O parte din voi mi-ați tot scris de-a lungul anilor că aveți impresia că am o problemă cu ochii”, a spus Lidia Buble, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cleopatra Stratan va fi nevoită să poarte toată viața ochelari de vedere. De ce nu se poate opera: „Am încercat și lentile de contact”

Ce probleme are la ochiul drept

Artista a mai afirmat că a mers și la alți medici, dar nimeni nu i-a descoperit problema.

„Am fost, m-am consultat, însă ceilalți doctori mi-au spus că nu este niciun fel de problemă, că totul este perfect, că nu am nevoie de ochelari, iar astăzi după un control mai amănunțit, am aflat că într-adevăr se pare că am o mică problemă cu ochiul drept și de săptămâna viitoare ochelari. Mi-a zis doctorul că nu o să trebuiască să îi port o perioadă foarte îndelungată, că nu e ceva foarte vizibil, dar că trebuie corectat. Și am de făcut și câteva exerciții.”, a mai susținut Lidia Buble.

Sursa foto: instagram Lidia Buble

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân