Laura Andresan isi face publica „lista” sexuala

Laura Andresan le pregateste politicienilor si altor "vedete" din Romania o surpriza de proportii.
  • Publicat:
Laura Andresan isi face publica
Laura Andresan isi face publica "lista" sexuala

Laura Andresan le pregateste politicienilor si altor "vedete" din Romania o surpriza de proportii.

Ea va publica anul viitor, in luna februarie, cartea "Barbati la feminin", unde, spune vedeta porno, va face dezvaluiri despre barbatii din viata ei.

"In carte voi face dezvaluiri despre viata mea, de la 19 ani, de cand am venit din Gherla la Bucuresti. Voi vorbi despre oamenii care m-au ajutat in acei ani, despre barbatii care mi-au fost alaturi si despre cum am trecut de la statutul de ziarista la cel de "Profa de sex".

Exista in carte un capitol denumit "Politicieni si sex", in care voi dezvalui in premiera si despre relatia pe care am avut-o cu Traian Basescu in anul 2001, cand l-am cunoscut.

Nu vreau sa spun nimic mai mult, cine vrea sa afle mai multe va trebui sa citeasca in carte. Printre alti politicieni care apar mai pot mentiona pe Cozmin Gusa si pe Dan Matei Agathon", a declarat Laura Andresan.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân