Kamala Harris: 3 strategii pe care le folosește pentru o minte și un corp sănătos

Kamala Harris a muncit din greu să-și mențină sănătatea fizică și mentală, iar în acest sens a folosit trei strategii care să o ajute să rămână motivată.
  • Publicat:
Kamala Harris: 3 strategii pe care le folosește pentru o minte și un corp sănătos
US Vice President-elect Kamala Harris speaks after US President-elect Joe Biden nominated their science team on January 16, 2021, at The Queen theater in Wilmington, Delaware. Biden is nominating Francis Collins to continue as Director of the National Institutes of Health, Eric Lander as Director of the Office of Science and Technology Policy (OSTP), Alondra Nelson as Deputy Director of OSTP, Narda Jones as Legislative Affairs Director of OSTP, Kei Koizumi as Chief of Staff of the OSTP, Frances Arnold as Co-Chair of the President's Council of Advisors on Science and Technology (PCAST), and Maria Zuber as Co-Chair of PCAST.,Image: 584032701, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kamala Harris este considerată una dintre cele ai puternice femei, iar asta pentru că nu se teme să vorbească despre discriminare, dar mai ales pentru că este prima femeie de culoare care devine vice-președinte al Statelor Unite ale Americii. Din acest motiv, Kamala Harris devine un simbol al puterii pentru milioane de tineri din întreaga lume.

De-a lungul timpului a muncit din greu pentru a-și menține sănătatea fizică și mentală, iar în acest sens a folosit trei strategii care să o ajute să rămână motivată.

Kamala Harris își începe fiecare dimineață cu un antrenament

Harris crede în puterea antrenamentului de dimineață și cum acesta îți setează dispoziția pe întreaga zi.

”Mă antrenez în fiecare zi, indiferent de cât am dormit”, i-a spus fostului președinte Barack Obama în septembrie 2020 într-o campanie video. ”Este pur și simplu cel mai bun mod de a-ți începe ziua”.

Chiar și în cele mai tensionate zile din 2020, când au avut loc alegerile în Statele Unite, Harris și-a făcut timp pentru câteva ore de fitness. În momentul în care a primit vestea legată de victoria lui Joe Biden, Harris se afla în parc să alerge.

Folosește gătitul ca o formă de terapie

În social media există un video în care Harris gătește alături de Mindy Kaling o rețetă de curcan pentru Ziua Recunoștinței, dar pentru Kamala Harris gătitul nu ese un hobby, ci o metodă prin care își centrează mintea.

”Când gătesc simt că am control asupra vieții mele”, a spus Kamala. ”Unul dintre lucrurile pe care le fac la finalul zilei și care mă relaxează este să citesc rețete”, a spus pentru The Cut. ”Am o colecție de cărți de bucate, așa că dacă sunt acasă, le citesc”.

Refuză să se simtă vinovată pentru că are grijă de ea

Cu un program atât de încărcat este crucial să menții un echilibru între sănătate, viață personală și job. Dacă până acum a reușit să nu lase să treacă nicio zi fără să facă sport, Kamala Harris își acordă timp și pentru a avea grijă de ea.

”Lupt ca să am timp pentru mine. Trebuie să a grijă de tine. Dacă fac exerciții sau am grijă ce mănânc este ceva greșit? Îmi hrănesc corpul și nu este doar pentru imagine sau pentru că este un lux”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân