Jennifer Lopez nu mai îmbătrânește. Artista a dezvăluit secretul ei anti-aging la 54 de ani

  • Publicat:
Jennifer Lopez nu mai îmbătrânește. Artista a dezvăluit secretul ei anti-aging la 54 de ani
Sursa foto: instagram @jlo

În ultima vreme, Jennifer Lopez a apărut tot mai des fără machiaj pe Instagram și nu numai. Iar internauții au fost fascinați de cât de bine poate să arate vedeta la 54 de ani. Recent, ea a dezvăluit care e produsul pe care se bazează atunci când vine vorba de îmbătrânirea pielii. Iată despre ce e vorba.

J.Lo, secretul anti-aging la 54 de ani

Jennifer Lopez a împlinit recent frumoasa vârstă de 54 de ani, iar fanilor nu le-a venit să creadă când aceasta s-a postat fără pic de machiaj pe contul său de Instagram.

„Tocmai mi-am sărbătorit încă o zi de naștere și mă simt mai bine ca niciodată! Sunt eu, cu pielea curată, fără machiaj, și cu produsele mele JLo Beauty lângă mine, pe care le folosesc în fiecare zi”, a spus J.LO

Când a fost întrebată care ar fi cel bun sfat anti-îmbătrânire, artista a spus că totul ține de purtarea cremei SPF în mod regulat.

„În primul rând, protejează-ți pielea de expunerea la soare folosind o cremă de protecție solară zilnic pentru a evita semnele premature de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine, ridurile și petele pigmentare”, a spus aceasta.

Concluzionând, cu botox sau fără, cu ajutorul fillerelor sau fără… Jennifer Lopez arată senzațional! Mai mult, toate aceste proceduri estetice nu pot face minuni dacă nu folosim și crema SPF, așa cum este și cazul vedetei. Soarele ne îmbătrânește cel mai mult pielea, în orice anotimp.

Citește și: Uleiul de măsline, ingredientul care o menține tânără pe Jennifer Lopez, la 51 de ani

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân