Uleiul de măsline, ingredientul care o menține tânără pe Jennifer Lopez, la 51 de ani

De-a lungul anilor, Jennifer Lopez a vorbit despre secretele de frumusețe, dar și cum să radiezi, indiferent de vârstă. Uleiul de măsline este răspunsul.
  • Publicat:
Uleiul de măsline, ingredientul care o menține tânără pe Jennifer Lopez, la 51 de ani
Uleiul de măsline, ingredientul care o menține tânără pe Jennifer Lopez, la 51 de ani

De mai bine de două decenii, Jennifer Lopez este o sursă de inspirație pentru orice femeie. Și-a făcut debutul în anul 1991 în In Living Color, iar de atunci nu numai că a făcut furori pe scenele din întreaga lume, dar a reușit să apară și în numeroase producții, ba chiar să-și lanseze propriile colecții de haine, iar acum de produse cosmetice.

Transformarea profesională a artistei este pavată de aspecte pozitive, dar ce nu putem trece cu vederea este frumusețea și tinerețea pentru care nu pare să depună prea mult efort. De-a lungul anilor, Jennifer Lopez a vorbit despre secretele de frumusețe, dar și cum să radiezi, indiferent că ai 20 de ani sau că ești mai în vârstă. Acum că a ajuns la fascinanta vârstă de 51 de ani, fără măcar să arate potrivit datelor din buletin, artista ne face să înțelegem încă o dată că se poate. Se poate să arăți bine și să rămâi tânără, indiferent de vârsta pe care o ai.

Din fericire pentru noi, femeile care poate nu-și permit același trai ca al artistei, vedeta a lansat o colecție de produse de îngrijire care nu conțin diamante, aur de 24K sau alte ingrediente din gama luxury. În schimb, cântăreața a optat pentru un ingredient de bază pe care-l folosește de ani de zile și care se regăsește în bucătăria oricărei femei. Este vorba de uleiul de măsline.

”Mama mereu obișnuia să-mi spună că uleiul de măsline este leacul pentru orice. Și acesta este secretul. L-am folosit ani de zile, iar asta pentru că într-adevăr funcționează. Așa că atunci când am produs colecția, primul lucru pe care l-am spus a fost ”trebuie să conțină ca bază extract de ulei de măsline”, a spus vedeta în urma unei conferințe pe Zoom cu editorii de beauty internaționali.

Uleiul de măsline pentru piele

Fără dar şi poate, uleiul de măsline este cel mai popular ingredient din bucătărie folosit nu doar în preparatele culinare, ci şi în scop cosmetic, astfel beneficiile sale fiind extinse şi în alte domenii. Uleiul de măsline este un antioxidant care previne îmbătrânirea prematură a pielii și ține la distanță celulele canceroase după expunerea la soare. De asemenea, conține vitaminele A, D, K, și E, benefice pentru piele, mai ales că unele dintre ele pot vindeca eczemele sau psoriazisul. Are efecte antibacteriene, dar și de hidratare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: