Kylie Minogue, secretul tinereții, la 52 de ani

Kylie Minogue are 52 de ani, dar a reușit să sfideze trecerea anilor. Iată care sunt secretele ei de frumusețe, dietă și exerciții fizice.
  • Publicat:
Kylie Minogue, secretul tinereții, la 52 de ani
Kylie Minogue, secretul tinereții, la 52 de ani

Kylie Minogue este una dintre vedetele despre care putem spune că sfidează trecerea anilor. Cântăreața arată la fel de bine ca la începutul carierei, iar totul se datorează secretului ei care o ajută să se mențină tânără și frumoasă.

Kylie Minogue, secretul pentru un ten perfect

Kylie Minogue are 52 de ani, dar tenul ei nu lasă deloc să se vadă trecerea anilor. Artista susține că secretul ei este terapia pe bază de înțepături de albine, menționând că peste 10.000 de insecte au mușcat-o de-a lungul anilor pentru a obține tenul pe care-l are în prezent, fără niciun defect. Mai mult, cremele speciale sunt și ele nelipsite și, dacă vă întrebați ce le face speciale este faptul că rețetele lor sunt secrete și sunt create doar pentru ea. Medicii esteticieni i-au studiat tenul de-a lungul anilor și spun că este posibil să folosească injecții cu acid hialuronic sau botox.

Știm foarte bine că pentru a sfida trecerea anilor nu doar rutina de îngrijire a pielii este esențială, ci și dieta. Cântăreața este foarte atentă la regimul alimentar și consumă mai multe legume și fructe, iar dulciurile sunt o raritate. Nu mănâncă niciodată conserve sau alimente procesate, nu bea alcool, nu fumează, iar băuturile carbogazoase sunt excluse din planul alimentar. Pe lângă asta, deși nu face vizite la sală, dansează zilnic, iar astfel înlocuiește un antrenament obișnuit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: