Elle Macpherson, secretele pentru un corp perfect, la 56 de ani

Elle Macpherson, în vârstă de 56 de ani, model, actriţă şi mamă a doi băieţi s-a oferit să dezvăluie câteva secrete de frumuseţe şi sănătate.
  • Publicat:
Elle Macpherson, secretele pentru un corp perfect, la 56 de ani
Elle Macpherson, secretele pentru un corp perfect, la 56 de ani

Elle Macpherson, în vârstă de 56 de ani, model, actriţă şi mamă a doi băieţi s-a oferit să dezvăluie câteva secrete de frumuseţe şi sănătate, dar şi câteva tipsuri despre cum se menţine în formă şi ce face să arate atât de bine.

Este foarte atentă cu sănătatea ei, dar şi să aibă o nutriţie echilibrată, o activitate fizică regulată şi un echilibru al pH-ului.

În fiecare dimineaţă, timp de 45 de minute, fac exerciţii pentru a-mi antrena corpul şi, pe lângă asta, ţin şi o dietă strictă: nu mănânc carne roşie, grâu sau produse lactate. De asemenea, consumul de alcool şi fumatul sunt excluse. În regimul meu sunt incluse şi vitamine, deoarece îmi măreşte nivelul de energie din corp şi mă ajută să fiu mai activă. Consum foarte multe proteine şi suplimente dietetice pentru a putea fi mai eficientă şi, totodată, pentru a-mi ajuta corpul să reziste în fiecare zi la stres.

Elle Macpherson: sfaturi și stil de viață

Fii activă, spune Elle Macpherson

Unul dintre cele mai bune sfaturi oferite de Elle este acela de a face sport. Aceasta este un exemplu, mai ales că nu există zi în care, cel puţin, timp de o oră să facă câteva exerciţii.

Când sunt la munte, schiez, iar când sunt la mare, înot foarte mult. De asemenea, fac yoga sau merg la sală. Oriunde aş merge, am cu mine o pereche de adidaşi pentru alergat şi iPod-ul. Nu consider alergatul doar ca o modaltate de a te menţine. Pentru mine este mai mult un mod de a medita, a spus modelul.

Trăieşte în armonie cu tine însuţi

Ce mă motivează să fiu inspirată, fericită, pasionată, puernică şi sănătoasă este ceea ce-mi doresc să fac şi dieta pe care o ţin în fiecare zi. Mă folosesc de mici trucuri pentru a mă motiva. Mă gândesc dacă după un atrenament ma simt mai bines au mai rău. În niciun caz nu mă pot gândi că după o activitate fizică mă voi simţi rău.

De asemenea, Elle Macpherson sfătuieşte toate femeile să se iubească pe sine şi să se accepte exact aşa cum sunt, indifferent de vârstă şi de aspectul fizic.

Fii inspirată

Fă ceea ce-ţi place cu adevărat, recomandă modelul. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi fericită, iubesc ceea ce fac şi continui să fac ceea ce iubesc. Ador lenjeria şi sporturile precum, schiatul, surfingul, ciclismul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: