Ioana Băsescu s-ar confrunta cu probleme serioase de sănătate. Ce se întâmplă cu fiica cea mare a lui Traian Băsescu

Fiica cea mare a fostului președinte al țării se confruntă cu probleme serioase de sănătate.
  • Publicat:
Ioana Băsescu s-ar confrunta cu probleme serioase de sănătate. Ce se întâmplă cu fiica cea mare a lui Traian Băsescu

Necazurile se țin lanț de familia lui Traian Băsescu! La finalul lunii ianuarie, fostul președinte al României în vârstă de 72 de ani, a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Acum s-a aflat că și fiica lui cea mare, Ioana, ar avea probleme de sănătate.

Ioana Băsescu ar avea probleme de sănătate

Fostul președinte Traian Băsescu a mai primit o lovitură dură, după ce a fost internat în spital cu o problemă la plămâni. Se pare că fiica lui cea mare, Ioana, trece prin momente grele după ce ar fi fost diagnosticată cu o boală cumplită. Apropiații familiei au precizat că aceasta a primit o veste dură din partea medicilor, scrie Gândul. 

În trecut, Ioana Băsescu a mai avut probleme de sănătate. Puțini știu că fiica lui Băsescu a fost internată din cauza unei afecțiuni pulmonare. Momentan nu se știe de ce boală ar suferi Ioana Băsescu.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat la Urgențe! Ce se întâmplă cu fostul președinte acum

Fostul lider al țării a fost internat

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat recent în spital la finalul lunii ianuarie 2024, la secția de boli infecțioase. Atunci, fostul șef al statului avea dificultăți de respirație și acuza o stare de oboseală. Ulterior, el a fost diagnosticat cu gripă de tip A și a răcit puternic la plămâni.

Sursa foto: Mediafax Foto

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân