Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, are probleme grave de sănătate! Boala de inimă de care suferă. Ce i-au interzis doctorii complet 

Solistul trupei Bosquito are probleme de sănătate.
  • Publicat:

Radu Almășan, artistul trupei Bosquito, a fost diagnosticat cu o boală gravă la inimă. Artistul de 43 de ani a detaliat în podcastul „Vreau să știu”, moderat de Cătălin Oprișan, cu ce probleme de sănătate se confruntă. În plus, medicii i-au interzis să mai facă anumite lucruri și urmează un program strict. 

Radu Almășan are probleme de sănătate

Radu Almășan, solistul vocal al trupei Bosquito, a dezvăluit public că suferă de probleme congenitale la inimă. La un control de rutină, el a primit acest diagnostic din partea medicilor. Inițial, nu a primit tocmai bine vestea, dar acum încearcă să se mențină optimist și pozitiv.

Din cauza problemelor de sănătate, Radu Almășan nu mai are voie să facă niciun efort, adică să meargă la sală. Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Oprișan, el a precizat că există tratamente care îi pot ține boala de la inimă sub control.

Citește și: 5 obiceiuri pentru o inimă tânără la orice vârstă

Boala de inimă de care suferă

„Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.”, a declarat Radu Almășan.

În ultimii ani, interpretul s-a luptat cu kilogramele în plus. Acum, din cauza bolii de inimă, el nu mai poate practica niciun fel de sport.

„Am ținut  800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e.”, mai spunea acesta în trecut.

Sursa foto: capturi Youtube podcast Cătălin Oprișan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân