A murit Mioara Roman. Mama Oanei Roman avea 83 de ani și era internată la azil

Mioara Roman a decedat la vârsta de 83 de ani. Ea se confrunta cu grave probleme de sănătate.
  • Publicat:
A murit Mioara Roman. Mama Oanei Roman avea 83 de ani și era internată la azil

Mioara Roman a murit în azilul de bătrâni în care locuia de câteva luni. Fosta soție a lui Petre Roman suferea de Parkinson și alte boli, iar medicii n-au mai putut să o salveze. Aceasta a decedat în urma unui stop cardiac. S-a stins din viață cu doar două luni înainte de a împlini 84 de ani.

A murit Mioara Roman. A suferit un stop cardiac

Mioara Roman a murit la azilul în care internată de ceva timp! Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, în cursul nopții de 22 spre 23 februarie 2024. Medicii nu au mai putut să o readucă la viață.

mioara roman
Mioara Roman suferise mai multe operații

Mioara Roman s-a stins din viață în azilul în care locuia, de lângă București, cu mai puțin de 2 luni înainte de ziua sa. Pe 19 aprilie, aceasta ar fi împlinit 84 de ani.  Fosta soție a lui Petre Roman suferea de mai multe afecțiuni. În luna octombrie a anului trecut a fost operată și părea că se recuperează . Oana Roman a postat, în preajma sărbătorilor de iarnă, o imagine emoționantă cu mama sa, la care a ținut să menționeze că starea de sănătate a acesteia este din ce în ce mai bună, a precizat Anaida Glujdea, reporter Observator.

Avea Parkinson și mai multe operații la activ

Ultimii ani din viață și i-a petrecut prin spitale și centre de recuperare. Mioara Roman, fostă traducătoare și profesoară de limbă şi civilizaţie arabă, suferea de de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă. Pentru ca ea să primească cele mai bune îngrijiri, Oana Roman a dus-o la un azil, dar o vizita destul de des. În prezent, Oana Roman se află departe de România, alături de fiica ei, Isabela. Cele două sunt plecate în vacanță în Egipt.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân