Adda: „Am cerut ajutor. Am fost la cardiolog și pneumolog” – Ce se întâmplă acum cu artista

În ultimii ani, solista s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate.
  • Publicat:

La finalul lui 2023, Adda anunța fericită că a reușit să scape de boala Lyme, după ce a urmat un tratament strict. Solista ajunsese să ia chiar și 31 de pastile pe zi și făcea injecții dureroase. În prezent, ea se află în proces de vindecare, dar parcursul nu a fost deloc ușor. 

Adda, din nou la medic

În urmă cu mai bine de doi ani, Adda a primit diagnosticul corect: suferea de boala Lyme. După ce a urmat tratament medicamentos intensiv, apoi unul injectabil, vedeta a fost nevoită să țină și un regim strict. Cu toate acestea, la un singur lucru nu a renunțat, fumatul.

Recent, interpretat a anunțat că vrea să renunțe la acest viciu, așa că a apelat la medici. Deși a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a sta departe de țigări, tot nu a reușit. În urma ultimelor analize efectuate, Adda a precizat că este practic obligată să renunțe definitiv la fumat.  Situația nu este deloc confortabilă pentru ea, dar va face acest lucru treptat.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Adda. „Am făcut injecție cu cortizon”

Vrea să renunțe definitiv la fumat

„Am renunțat relativ ușor la gluten, lactate și zahăr. Zahăr mai ciupesc de câteva luni. Dar o să-l opresc iar. Am renunțat la multe deodată și m-am agățat de singurul lucru ”interzis” care mi-a rămas: fumatul. De câteva luni mă tot gândesc să mă las. Tot încerc, de câteva zile efectiv mă chinui să renunț. Așa că, am cerut ajutor. Mi-am făcut analize. Am fost la cardiolog și pneumolog. Azi am făcut teste de spirometrie și CT pulmonar.

Pentru că m-am panicat. Fumez de ceva ani… CT-ul e perfect, însă spirometria a ieșit nasolică. Doar 93% capacitate pulmonară. În condițiile în care sunt cântăreața și am plămânii ”mari” și țeava bună. Gen, îmi țin respirația un minut și ceva fără probleme. Și totuși… Mda! O să am o perioadă grea, dar sper să reușesc. Pfa, bă, e greu, jur, dar sper să îți arăt că pot! Și ca să vă răspund la marea întrebare: nu iau pastile care să mă ajute cu renunțatul la fumat.

Nu! Nu! Nu! Toate pastilele umblă la receptorii de nicotină din creier, iar eu având inflamația cerebrală de la Lyme, nu am voie. Deci, e un doamne ajută și atât!”, a scris Adda despre starea ei de sănătate, pe rețelele de socializare.

Citește și: Vești bune pentru Adda, după 3 ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil”

Sursa foto: Facebook Adda

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân