Probleme de sănătate pentru Adda. „Am făcut injecție cu cortizon”

Solista nu a scăpat definitiv de problemele de sănătate.
  • Publicat:
Probleme de sănătate pentru Adda.
sursa foto: Facebook Adda

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Adda anunța fericită că a terminat tratamentul injectabil pentru boala Lyme. Din păcate, celebra artistă a trecut recent printr-un alt coșmar. A rămas fără voce chiar înaintea unui concert și a fost nevoită să apeleze la injecții cu cortizon. 

Adda are din nou probleme de sănătate

Adda, cântăreața diagnosticată cu boala Lyme, are parte numai de necazuri. După ce a terminat tratamentul dur pentru această afecțiune, solista a rămas fără voce înainte de a urca pe scenă. Pentru că s-a panicat, Adda a cerut ajutorul unui specialist, mai ales că trebuia să susțină un concert în București.

Citește și: Vești bune pentru Adda, după 3 ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil”

„Am avut și încă mai am de tras din cauza unui virus, a unei răceli foarte puternice. Cu doar două ore înaintea concertului de la Berăria H, m-am trezit că am rămas fără voce. Pur și simplu nu mai puteam vorbi și-mi era foarte rău. Apoi am făcut și un atac de panică. Mă gândeam numai ce pot face pentru că urma să urc pe scenă”, a povestit Adda pentru Cancan.ro. 

A rămas fără voce înainte de un concert

Artista a recunoscut că și-a sunat doctorul, care i-a recomandat să facă injecții cu cortizon.

„I-am zis lui Cătălin (n.r. soțul său) să sune managerul și să anuleze concertul. Asta a și făcut, doar că nu s-a putut. Acesta i-a transmis că are deja vândute în jur de 1400 de bilete. Ce era să fac? Am sunat doctorul și am cerut permisiunea să iau un cortizon. Apoi am vorbit și cu asistenta, și ea era bolnavă. Dar a acceptat să vină cu mine la spectacol. A stat lângă scenă și la fiecare pauză, a avut grijă de vocea mea”, a mai completat artista, pentru sursa citată anterior.

A zăcut la pat după ce a urcat pe scenă

Adda a reușit să susțină concertul, dar a doua zi a zăcut la pat. Se pare că aceasta a contractat un virus puternic, care i-a dat mari bătăi de cap. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a povestit fanilor virtuali prin ce momente dificile a trecut.

„Parcă nu era vocea mea. Eram foarte răgușită. După prima piesă, mi-am cerut scuze. Publicul m-a înțeles. Apoi, pe măsură ce mi s-a încălzit vocea, a fost din ce în ce mai bine. A doua zi, am zăcut însă la pat. Mi-a fost foarte rău. Nici acum nu mi-am revenit complet”, a relatat ea pe Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân