Hilary Duff, expusă la COVID-19 în timpul sarcinii

Hilary Duff se află în izolare după ce a fost expusă noului coronavirus. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară.
  • Publicat:
Hilary Duff, expusă la COVID-19 în timpul sarcinii
Hilary Duff, expusă la COVID-19 în timpul sarcinii

Hilary Duff este însărcinată pentru a treia oară și se află în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană infectată co noul coronavirus. Vedeta în vârsă de 32 de ani a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care se arată puțin enervată de situație, cu mesajul „Expusă la COVID-19. Ziua a doua de carantină”.

Înaintea izolării, Hilary a fost fotografiată pe platourile de filmare ale sezonului al șaptelea al serialului Younger in New York. „Doar eu și Cazzie. Cazzie și cu mine”, a mai scris Hilary în mediul online, în dreptul unei imagini în care pozează alături de una dintre cărțile scriitorului David Cazzie, Nimeni nu a cerut asta: Eseuri. Sâmbătă, 24 octombrie, Hilary și Matthew au dezvăluit că familia lor se mărește. „Creștem!!! În mod deosebit eu …”, a scris Hilary, pe contul personal de Instagram. În boomerangul publicat, muzicianul îi mângâie burtica. În secțiunea de comentarii, Matthew a scris: „Lol, carantina a fost distractivă. Bebe nr. 3 – 2021”.

În decembrie 2019, Hilary s-a căsătorit cu muzicianul Matthew Koma (32 de ani). Actrița este acum însărcinată cu al doilea copil al lor. Perechea mai are împreună o fiică, Banks, în vârstă de doi ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani.

Hilary Duff, rețeta de smoothie cu placentă

După ce a născut-o pe fiica ei Banks Violet, acum în vârstă de doi ani, Hilary Duff și-a ținut fanii la curent cu activitățile ei după sarcină. Vedeta a menționat că își mănâncă placenta…într-un smoothie. Mai exact, după ce a născut, actrița a început să pună în blender bucăți din placentă, alături cu multe fructe de pădure, menționând că ”este cel mai delicios smoothie” pe care l-a încercat.

Datorită zahărului prezent în fructe nici nu simte gustul placentei, ceea ce nu i se mai pare deloc grețos. La început nu era încântată de ideea de a-și mânca placenta, însă după ce s-a documentat în privința beneficiilor pentru sănătate, a decis să acorde o șansă acestui trend. Ba chiar a dezvăluit că o parte din placentă o ține congelată pentru viitoarele smoothie-uri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”