Harry Potter a mai făcut o vrajă!

Scriitoarea J.K. Rowling s-a împăcat cu tatăl ei, de care s-a înstrăinat în urmă cu 9 ani, după ce acesta a vândut o colecţie rară din seria "Harry Potter", pentru a plăti o datorie de 100.000 de lire sterline.
  • Publicat:
Harry Potter a mai făcut o vrajă!

Scriitoarea J.K. Rowling s-a împăcat cu tatăl ei, de care s-a înstrăinat în urmă cu 9 ani, după ce acesta a vândut o colecţie rară din seria „Harry Potter”, pentru a plăti o datorie de 100.000 de lire sterline.

Peter Rowling declara acum aproape un deceniu că fiica lui – care are o avere estimată la 560 de milioane de lire sterline – a refuzat să îl ajute când afacerea lui a intrat în faliment.

Bărbatul spunea: „Este o situaţie foarte emoţionantă. Mă tem că mi-am pierdut fiica. Pot doar să sper că Joanne va înţelege într-o zi de ce am făcut asta„. Şi hocus-pocus-împăcatus!

Citeşte şi: Daniel Radcliffe suferă de sindrom Cluster, o formă severă de cefalee

Harry Potter rade de Justin Bieber: „Canta ca o femeie”

Cei mai bine platiti tineri de la Hollywood

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân