Get fit for the summer!

articol
  • Publicat:
Get fit for the summer!
Get fit for the summer!

Traim cu adrenalina data la maximum o viata politica agitata. In ciuda barbatilor, noi femeile ne diversificam preocuparile. In afara de shopping si infrumusetare, politica poate fi si ea distractiva. La fel ca si dansul, care pe langa fun, iti asigura o portie binemeritata de forma maxima! Ca sa te convingem, luna aceasta, ne laudam cu cea mai „in forma” coperta de pana acum. Laura Cosoi ne da lectii la acest capitol: si-a modelat corpul cu peste 10 ore de dans intensiv pe zi.
 
Dupa o ora de dans infocat, relaxeaza-te si infrumuseteaza-te numai cu produse naturale. Ai exemplul celor mai frumoase si bogate mostenitoare ale lumii, care isi pun in par si pe fata: ulei de masline, lavanda, oua, gheata, trandafiri. Asadar, reconsidera piata si priveste cu alti ochi frunzulitele firave de pe taraba – trendul natural domina lumea la cel mai inalt nivel si iti asigura adevarata frumusete!

Pe asa calduri, ar trebui sa slabim cu totii fara prea mare efort. Ce te faci insa cand te apuca foamea pe langa un fast-food? Raspunsul este simplu: o ignori. Mai ales ca europenii au demonstrat clar: fast-food egal junk-food egal acizi TRANS FATS egal kilograme in plus si boli de inima.

Facem ce facem si ajungem iar la spital! Dar ce-ai zice de George Clooney? Dupa parerea mea, cel mai sexy grizonat al lumii ramane in mintea femeilor drept doctorul in fata caruia te-ai dezbraca rapid pentru consultatie, fara nici un protest. Descopera cei mai sexy doctori din serialele de succes!

Vrei sa fii cu adevarat in forma in aceasta vara? Incepe impreuna cu noi un nou stil de viata! Pe 11 iunie, te asteptam la seminarul de nutritie echilibrata „Cum sa slabesti sanatos!” pe care il organizam impreuna cu Danone. Ii vei cunoaste pe cei mai tari specialisti in nutritie si fitness, vei putea adresa intrebari si vei primi cadouri si informatii pretioase. Cauta formularul de inscriere pe Internet, pe site-ul nostru www.csid.ro, completeaza-l rapid si pregateste-te sa intampini vara asa cum se cuvine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Bogata, tanara si frumoasa
Bogata, tanara si frumoasa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân