Bogata, tanara si frumoasa

…evident, doar remedii naturiste. Bogatele planetei s-au nascut pe un munte de bani si, evident, nu le-a lipsit nimic niciodata. In privinta frumusetii insa cauta sa foloseasca doar extracte naturale ca sa aiba un ten perfect sau o podoaba capilara
  • Publicat:
Bogata, tanara si frumoasa
Bogata, tanara si frumoasa

Charlotte Casiraghi
Masca din galbenus
S-a nascut in 1986 si este fiica printesei Caroline de Monaco. Tatal ei a murit intr-un accident pe mare, iar mama ei n-a prea fost niciodata fericita, din diverse cauze. In schimb, viata Charlottei e de invidiat. Iubeste echitatia si adora stilul sport. Pentru fata ei de printesa alege intotdeauna o masca din caviar pe care o foloseste pentru purificare in fiecare saptamana. In rest, produsele de ingrijire au la baza aloe vera. Pentru par, isi face o masca din galbenus de ou si aloe vera proaspat zdrobita.

Victoria Traina
Un cub de gheata perfect
Mama ei se numeste Danielle Steel si e regina romanelor siropoase. Victoriei nu i-a lipsit niciodata nimic. I-am putut admira stilul in Vogue sau Vanity Fair. Oricum, domnisoara gateste pentru prieteni in fiecare seara si spune ca „isi iubeste viata asa cum este ea in prezent”. Mama ei a invatat-o ca apa rece face tenul frumos, asa ca Victoria isi pune comprese cu gheata in fiecare seara, imediat dupa demachiere. Apoi, isi aplica o crema de noapte pe baza de avocado. Si pentru par foloseste ulei de avocado de doua ori pe saptamana.

Beatrice de Windsor
Un boboc roz
Nepoata reginei Elisabeta a Marii Britanii face anul acesta 19 ani si se pregateste deja pentru inalta societate. Este fiica ducesei Sarah Ferguson. Parintii ei au divortat cand avea 8 ani, iar toata viata si-a petrecut-o, practic, calatorind prin lume impreuna cu mama sau cu tata. Pana acum, a tinut coperta catorva reviste, iar pentru tenul ei prefera baile caldute cu ulei de trandafir. De fapt, toate lotiunile hidratante pe care le foloseste au la baza extractul de trandafir roz.

Ivanka Trump
Lavanda plus musetel
S-a nascut in 1981 pe o cladire mare (facuta de tatal ei) plina cu dolari. Fata lui Donald Trump si a Ivanei Trump a devenit model international la 16 ani, cand a vrut sa mai castige… ceva bani de buzunar. Sa lasam la o parte beneficiile aduse de existenta unui tatic multimiliardar. Sa vedem cum se face frumoasa. In primul rand, seara, foloseste doar creme hidratante pe baza de lavanda, pentru tot corpul, ca sa aiba un somn linistitor. Iar pentru parul ei blond, alege masti cu extract de musetel. In rest, doarme mult si pe unde apuca, de obicei prin avion, si are grija „sa isi faca viata frumoasa”. Nici nu e greu…

Athena Onasis
Frumusete cu vita de vie
Bunicul ei i-a lasat mai multi bani decat poate cheltui in 100 de vieti. Athena prezideaza o fundatie si iubeste un maestru al echitatiei. Asta cand nu se cearta cu tatal ei din diverse motive, dintre care cel mai important este o avere uriasa. Sa revenim la frumusete. Athena nu e fanul uleiului de masline, in ciuda genelor ei, ci adopta produse cosmetice pe baza de eucalipt atat pentru ten, cat si pentru par.  „Sunt exceptionale si rare”, spune ea. In schimb, pentru ingrijirea corpului isi ia creme cu extract de vita de vie, pentru ca celulita nu apare doar la muritoarele de rand.

Allegra Versace
Doar de la italieni
Si ea are o caruta de bani, dar nu si o poveste de succes. Allegra a fost cam daramata de tragediile din viata familiei ei si, din pacate, sufera de anorexie la doar 20 de ani. Cand insa se simte bine, are aparitii in public pe care nu le poti trece cu vederea. Isi ingrijeste tenul tanar doar cu ulei proaspat de masline italienesti, desi si-ar permite cam orice crema posibila. Si pentru par alege acelasi ulei, de doua ori pe saptamana, pentru regenerare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Jennifer Garner o mamica in forma
Jennifer Garner o mamica in forma
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân