Galerie FOTO – Iată ce au purtat vedetele în cadrul evenimentului “Punk: Chaos a Couture” 2013

“Punk: Chaos a Couture” este unul dintre cele mai importante evenimente de modă anuale, la care participă vedete de pe tot mapamondul şi care nu dezamăgesc în privinţa...excentriciţăţii outfitz-urilor.
Galerie FOTO – Iată ce au purtat vedetele în cadrul evenimentului “Punk: Chaos a Couture” 2013

“Punk: Chaos a Couture” este unul dintre cele mai importante evenimente de modă anuale, la care participă vedete de pe tot mapamondul şi care nu dezamăgesc în privinţa…excentriciţăţii outfit-urilor.

Deşi punk-ul este o alegere cel puţin neobişnuită, acest curent muzical a inspirat numeroşi artişti prin outfit-urile îndrăzneţe, colorate, rebele şi inedite.

În 2013, evenimentul a avut loc în incinta Muzeului de Artă Metropolitan din New York iar obiectivul paparazzilor a surprins cele mai insolite rochii şi combinaţii de haine pe vedete mai mult sau mai puţin controversate.

Vă invităm să urmăriţi o galerie foto cu cele mai trăznite ţinute:

Anne Hathaway


Uma Thurman

Nicole Richie

Katty Perry

Madonna

Jennifer Lopez

Gwyneth Paltrow

Kristen Stewart

Jessica Biel


Beyonce

Nicki Minaj

Miley Cyrus

Sarah Jessica Parker

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Lecţia de dans cu Andreea Bălan
Lecţia de dans cu Andreea Bălan
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex