Galerie FOTO – Iată ce au purtat vedetele în cadrul evenimentului “Punk: Chaos a Couture” 2013

“Punk: Chaos a Couture” este unul dintre cele mai importante evenimente de modă anuale, la care participă vedete de pe tot mapamondul şi care nu dezamăgesc în privinţa...excentriciţăţii outfitz-urilor.
  • Publicat:
Galerie FOTO - Iată ce au purtat vedetele în cadrul evenimentului “Punk: Chaos a Couture” 2013

“Punk: Chaos a Couture” este unul dintre cele mai importante evenimente de modă anuale, la care participă vedete de pe tot mapamondul şi care nu dezamăgesc în privinţa…excentriciţăţii outfit-urilor.

Deşi punk-ul este o alegere cel puţin neobişnuită, acest curent muzical a inspirat numeroşi artişti prin outfit-urile îndrăzneţe, colorate, rebele şi inedite.

În 2013, evenimentul a avut loc în incinta Muzeului de Artă Metropolitan din New York iar obiectivul paparazzilor a surprins cele mai insolite rochii şi combinaţii de haine pe vedete mai mult sau mai puţin controversate.

Vă invităm să urmăriţi o galerie foto cu cele mai trăznite ţinute:

Anne Hathaway


Uma Thurman

Nicole Richie

Katty Perry

Madonna

Jennifer Lopez

Gwyneth Paltrow

Kristen Stewart

Jessica Biel


Beyonce

Nicki Minaj

Miley Cyrus

Sarah Jessica Parker

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân