Căldura a scos vedetele la soare. Vezi cum arată în costume de baie

Abia aşteptau să se încălzească puţin, că au şi invadat plajele. Veetele de peste ocean adoră vacanţele la malul oceanului, le place bălăceala în apă şi tolăneala la soare. Dar cum stau cu tonusul? Judecaţi voi!
  • Publicat:
Căldura a scos vedetele la soare. Vezi cum arată în costume de baie

Abia aşteptau să se încălzească puţin, că au şi invadat plajele. Vedetele internaţionale adoră vacanţele la malul oceanului, le place bălăceala în apă şi tolăneala la soare. Dar cum stau cu tonusul? Judecaţi voi!

Modelul Bar Rafaeli a postat o fotografie de vacanţă pe contul personal de Twitter, însoţită de o descriere simplă şi elocventă „#beach #sun #summer #fun” (plajă#soare#vară#distracţie). (foto alăturat)

Kelly Rowland, în toată splendoarea, pe un şezlong. Cântăreaţa a adoptat o poziţie ostentativă, probabil deloc confortabilă, dar în felul acesta îşi tonifică musculatura abdominală.

Rihanna se bucură de zilele frumoase şi de atmosfera de vacanţă din Miami, la o petrecere pe acoperişul unei clădiri, cu piscină, cocktailuri şi tot ce-i trebuie unei fete rele.

Irina Shayk s-a pozat cu prietena ei pe o plajă, şi a postat fotografia pe Facebook. „Iri and Vicky !at the office)))” (Iri şi Vicky la birou), a descris ea atmosfera veselă din poză.

O altă frumuseţe, de această dată din colecţia casei Victoria’s Secret, Doutzen Kroes, profită de soare alături de soţul ei, Sunnery James. Unde altundeva, dacă nu în Miami?!

Părintele Facebook, Mark Zuckerberg, şi-a răsfăţat soţia, Priscilla, cu o vacanţă în Hawaii. Cei doi preferă mai degrabă sporturile în apă, cum ar fi surfingul, în locul lenevitului în şezlong.

Actriţa Michelle Rodriguez se distrează şi ea, tot în Miami.


Cuplul Rachel Bilson şi Hayden Christensen bucurându-se de o zi la plajă în vacanţă, în Barbados.

   Couple Rachel Bilson and Hayden Christensen


Katherine Heigl se bronzează în marea Cortez (golful California).

  Katherine Heigl

Alanis Morissette a ieşit cu soţul său, Mario Treadway, şi cu fiul lor, Ever, la o mică zbenguială în Hawaii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân