Fiul mijlociu al Mirelei Vaida a suferit o operație la ambii ochi. Mesajul dureros al prezentatoarei tv: „A fost cumplit, traumatizant”

Vedeta trece prin momente dificile!
  • Publicat:
Fiul mijlociu al Mirelei Vaida a suferit o operație la ambii ochi. Mesajul dureros al prezentatoarei tv: „A fost cumplit, traumatizant”

Mirela Vaida a ajuns la spital cu fiul mijlociu! Duminică, 21 aprilie 2024, vedeta de la Antena Stars a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Ea a explicat că micuțul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la ambii ochi. Ea a oferit amănunte despre procedura la care a fost supus copilul de 7 ani. 

Fiul mijlociu al Mirelei Vaida a suferit o operație la ochi

Numai mamă să nu fii, zice un vechi proverb românesc! Mirela Vaida a povestit pe rețelele de socializare că băiatul său cel mijlociu, Vladimir, a fost supus unei intervenții chirurgicale în urmă cu puțină vreme. Operația era programată încă din luna februarie, dar vedeta tot nu s-a simțit pregătită pentru ceea ce urma să se întâmple.

Citește și: Un adolescent de 14 ani din Galați și-a recăpătat vederea, după ce i-a fost extirpată o tumoră gigant. Trăia cu ea de 5 ani

Ce s-a întâmplat cu băiatul

„Am trăit cele mai grele zile din viata mea… Vladimir, baietelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi..😔 O operatie despre care stiam inca din luna februarie si in legatura cu care am crezut ca sunt pregatita… N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca si parinte, ca mama… Este atat de dureros sa-ti vezi copilul intins pe pat, sub efectul anesteziei generale, sa te simti neputincioasa, slaba… Sa vezi agresivitatea lui cand se trezeste ( efectul anesteziei, despre care imi spusese medicul ATI), urletele, tipetele, loviturile lui, plansul lui cu „lacrimi de sange”…

Ieseam eu plangand de la copil, ca sa nu ma vada, intra sotul meu, statea el 5 minute dupa care iesea el plangand si faceam schimb.. si tot asa! Am incercat sa-l pregatesc dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? In ultima perioada n-am fost om! N-am dormit nopti intregi si am simtit, zilnic, un ghem de foc in stomac…Am realizat, inca o data, ca nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sanatatea!”, a spus prezentatoarea tv pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: instagram Mirela Vaida

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being