Fetelor, pentru cine slabim?

Glucide, lipide, alergare, electrostimulare, tae-bo, cardio, abdomene, creme, dieta, silueta, calorie, bulimie! Gustati cu incredere, va rog, din aceasta salata de cuvinte alese cu grija, caci incepe cura de vara! Inainte de anotimpul cald, lumea vorbeste
  • Publicat:
Fetelor, pentru cine slabim?
Fetelor, pentru cine slabim?

Citeam de curand intr-o revista: „Mare atentie daca vrei sa porti mini in acest sezon! Ai voie doar daca stii ca nu ai nimic de ascuns si poti sa apari fara probleme intr-o fusta foarte scurta”. Adica, anul acesta, fetelor, nu se mai poarta piciorul gros, iar celulita nu mai e in tendinte! Anul trecut, era la mare cautare, un must-have as zice, dar „sezonul acesta” ba! Multumim oricum pentru sfat, este bine ca ne-ati spus ce se poarta sau ce nu se mai poarta anul acesta sub fusta scurta, ca altfel riscam sa fim „out of fashion”. Si, totusi, pentru cine slabim vara? Pentru iubitii nostri? Pai ce, sunt ei iubiti-sezonieri? Nu, ii avem si toamna, si iarna, ne vad goliciunea tot anul sau ne-o simt si o masoara cu mainile si cand stingem lumina. Vara, slabim mai mult pentru prietenii prietenului, pentru colegii de serviciu cu care iti petreci concediul, pentru necunoscutii de pe plaja. Pentru toti cei care comenteaza de pe cearsaful de alaturi. Deh, vorbeste lumea! Fac pariu ca, daca ai pleca cu al tau pe undeva pe afara, prin Turcia sau Grecia, nu ti-ai da atat de tare interesul. Ca acolo, daca e sa te vorbeasca lumea, te vorbeste in alta limba si nu o intelegi. Si, daca te enervezi, ii zici si tu una in romana, ca sa fiti chit. Dar pe plaja din Mamaia, inconjurata de cei care te-au admirat mereu in blugi si tricou, momentul adevarului „se arata” cand iti porti costumul de baie spre apa rece si sarata.

Trebuie sa-ti pastrezi stacheta ridicata, sa-l faci pe prietenul tau mandru ca te are! Asa ca infometeaza-te si linisteste-ti stomacul cu multa apa. Si cea mai buna afacere este programul „Cenusareasa” pe care-l au unele hoteluri cu spa. Vai, n-ati auzit de el? Nebunieeeee…Te slabeste nu stiu cati centimetri, dar efectul tine doar vreo 8 ore, dupa care, ca in poveste, zbang, plesneste grasimea din tine si ajungi la formele intiale. Si, totusi, 8 ore sunt arhisuficiente? Cat ai de gand sa stai la plaja? Prinzi si iesirea de dimineata si pe-aia de seara si dupa, astepti sa se intunece bine, cat sa nu ti se mai vada formele. Apoi, a doua zi dimineata, mai faci o data tratamentul si devii iar printesa plajei. Dar de ce facem toate astea doar pentru parerea celor din jur si nu pentru noi insene?

Ca daca am face-o pentru noi, ar trebui sa o facem mereu, nu doar cu 3 saptamani inainte de a imbraca un costum de baie. Propun ca anul acesta, cura de vara sa tina ceva mai mult timp. Sa ne schimbam regimul de viata intr-unul mai sanatos, care sa ne mentina dimensiunile trupului in limitele valorilor normale si care sa ne permita sa defilam nud prin fata partenerilor cu lumina aprinsa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Din lumea nebuna, in universul Zen
Din lumea nebuna, in universul Zen
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân