„Eram speriat de moarte! Familia mi-a salvat viața” – Afecțiunea de care suferă cântărețul Nick Jonas. Atenție la aceste simptome!

Cântărețul și mama lui, Denise Jonas, au vorbit deschis despre boala de care suferă acesta încă de la vârsta de 13 ani.
  • Publicat:
sursa foto: Profimedia

Nick Jonas, membrul al trupei Jonas Brothers, a vorbit despre lupta sa personală cu diabetul de tip 1. Cântărețul, în vârstă de 31 de ani, a distribuit un mesaj pe Instagram, alături de mama lui, în care detaliau cele patru semne diferite care ar putea duce la un diagnostic. El a precizat că familia lui a observat aceste semne pe când el avea doar 13 ani. 

Nick Jonas, adevărul despre afecțiunea de care suferă

Într-un video publicat pe pagina lui personală de Instagram, Nick Jonas a dezvăluit că a fost diagnosticat cu diabet de tip 1 în urmă cu 18 ani. Mama lui, Denise, a explicat că fiul său a experimentat „toate simptomele posibile”, inclusiv urinare frecventă, sete excesivă, epuizare și pierdere în greutate inexplicabilă.

Nick a fost un băiat foarte energic în copilărie. Era foarte motivat, așa că atunci când a început să prezinte aceste semne, am fost alarmată, nu voiam să conștientizez”, a specificat mama lui.

Citește și: Leon Dănăilă: „Dacă mâncați doar legume și fructe n-o să trăiți prea mult! Omul trebuie să guste de toate!”

Nick Jonas a fost diagnosticat cu diabet de tip 1 la vârsta de 13 ani

Artistul a spus că avea 13 ani și experimenta simptomele timpurii ale diabetului în timp ce se afla într-un turneu alături de frații săi. El a povestit că se simțea epuizat fizic și emoțional, cu simptome precum pierderea în greutate și oboseala.

„Am fost destul de norocos să am în jurul meu această familie care a observat semnele, așa m-au ajutat să iau decizia de a merge la medic și, în cele din urmă, mi-a salvat viața”, a mai spus vedeta pop.

Citește și: Sfâșietor! Diagnosticată cu cancer la scurt timp după ce aflase că e însărcinată. Medicii au fost categorici: „Nu poți păstra copilul!”

După analize amănunțite, medicii i-au pus diagnosticul de diabet de tip 1, cu niveluri periculoase de zahăr în sânge.

„În calitate de proaspăt tată, înțeleg cât de important este să fiu atent la aceste semne pe măsură ce fiica mea crește”, a adăugat el.

Cum a învățat să trăiască cu această boală

Cântărețul a mai explicat că i-a luat ceva timp să se obișnuiască cu această afecțiune.

„Am fost șocat când am fost diagnosticat și a durat ceva timp pentru a-mi da seama cum să număr carbohidrații  sau cum să dozez corect pentru insulină și ce lucruri m-ar afecta în moduri diferite”, a mai spus soțul Priyankei Chopra.

După vârsta de 16 ani, Nick Jonas a acceptat că trebuie să trăiască toată viața cu această afecțiune.

„Când am fost diagnosticat prima dată, stăteam în spital și eram speriat de moarte, sincer, în timp ce învățam cum să gestionez acest lucru nou cu care aveam de-a face. Ar fi fost uimitor să fi avut pe cineva la care să se uite în acel moment să spună, oh, aceasta este o persoană care trăiește cu această afecțiune.”, și-a amintit Jonas.

Sursa: People.com

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nick Jonas (@nickjonas)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân