Ioana Ginghină, pe perfuzii! „Medicul nu-mi dă voie să țin post”

Actrița se confruntă cu probleme de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor.
  • Publicat:
Ioana Ginghină, pe perfuzii!
sursa foto: Facebook Ioana Ginghină

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, și-a îngrijorat prietenii virtuali, după ce le-a dezvăluit că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Zilele trecute, vedeta a ajuns pe mâinile medicilor. Iată ce a declarat despre starea ei de sănătate! 

De ce a ajuns Ioana Ginghină la spital

Ioana Ginghină a ajuns la spital, zilele trecute, după ce a acuzat stări de rău. În această perioadă, vedeta a răcit puternic, așa că medicii au decis să o pună urgent pe perfuzii. Într-o seară, starea ei s-a degradat vizibil și a fost nevoie de intervenția doctorilor.

În plus, cadrele medicale i-au interzis să mai țină postul Crăciunului până reușește se mai pună pe picioare. Cu toate că are multe spectacole la teatru, vedeta a fost nevoită să ia o pauză.

Citește și: Dieta cu care slăbeşte Ioana Ginghină

Ce indicații i-au dat medicii

Pe rețelele de socializare, Ioana Ginghină le-a detaliat fanilor că, în urma investigaţiilor, doctorii i-au prescris un tratament.

„Mă încearcă o răceală și nici concediu nu îmi pot lua acum că am spectacole. Din motive de sănătate nu pot ține postul decât miercurea și vinerea. Este prima dată, după 20 de ani, când nu țin postul Crăciunului tot! La recomandarea medicului, nu am voie să țin acest post. De abia am primit această miercure și vinerea.

Eu vă sfătuiesc însă să-l țineți, măcar prima și ultima săptămână dacă nu puteți chiar pe tot, pentru că vă ridică vibrația interioară. Cel puțin, așa funcționează în cazul meu postul. Am simțit nevoia să vorbesc despre principiile mele religioase, pentru că răutatea este din ce în ce mai mare în lumea noastră, plină de războaie. Mă gândesc că, dacă am ține postul, am fi poate mai buni, mai smeriți”, a povestit actrița, într-un InstaStory.

În luna septembrie, Ioana Ginghină s-a căsătorit în curtea casei cu logodnicul ei Cristi Pitulice. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani. Actrița a decis să se mărite din nou, la patru ani de la divorțul de tatăl fiicei sale, actorul Alexandru Papadopol.

Citește și: Florentina Opriș: „A avea un stil de viață sănătos înseamnă să ai o minte și un suflet împăcat cu tot ceea ce ți se întâmplă, să ai capacitatea să vezi bucurie în tot ce se întâmplă în jurul tău” INTERVIU EXCLUSIV

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân