Traumele și problemele de sănătate cu care a rămas Alina Laufer după accidentul de mașină: „Trebuie să merg la spital”

Cu ce probleme de sănătate a rămas vedeta după accidentul rutier din luna august?
  • Publicat:
Traumele și problemele de sănătate cu care a rămas Alina Laufer după accidentul de mașină: „Trebuie să merg la spital”
sursa foto: Facebook Alina Laufer

La finalul lunii august, Alina Laufer, soțul ei, Ilan, și gemenii lor au trecut prin clipe de groază. Mașina lor a fost implicată într-un grav accident de circulație. Cei patru au fost transportați de urgență la spital. Din păcate, Alina Laufer a rămas cu anumite probleme de sănătate în urma accidentului! 

Familia Alinei Laufer, implicată într-un accident de mașină

Alina Laufer a vorbit deschis despre traumele pe care accidentul rutier din luna august le-a lăsat asupra sa, dar și a familie sale. Mașina lor a fost implicată într-un accident în Câmpina, în urmă cu mai bine de trei luni. Din primele investigații, un șofer care nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în mașina condusă de Ilan Laufer, soțul Alinei Laufer.

În urma accidentului, vedeta a rămas cu o problemă de sănătate, iar gemenii săi retrăiesc clipele groaznice de fiecare dată când văd o ambulanță.

familie alina laufer
sursa foto: instagram Alina Laufer

Cum se simt gemenii vedetei

„Vara aceasta am trecut printr-unul dintre momentele cele mai grele ale vieții noastre pot să spun. Accidentul rutier de la finalul lunii august a fost extrem de traumatizant pentru noi, ne-am speriat îngrozitor. Din păcate, nu am putut să-l evităm… Cineva de pe contrasens a vrut să facă stânga chiar în fața noastră, fără să se asigure deloc, și ne-am trezit cu un autovehicul care ne-a tăiat drumul, într-o distanță foarte mică. Ilan a tras dreapta de volan ca să-l evite și am nimerit fix într-un copac de la marginea drumului.

În trei secunde ne-am dat jos din mașină, airbagurile săriseră, cei mici plângeau. Nathaniel a suferit cel mai mult, mititelul a avut nasul spart și o tăietură la frunte, deși era în scaun. Iar eu am refuzat internarea, cu toate că nu mă simțeam bine, și acum îmi pare rău, pentru că am rămas cu o problemă la picior care văd că nu trece. Am crezut că o să treacă, dar tot nu-mi trece, va trebui să mă duc la medic.”, a declarat vedeta pentru VIVA! 

„Slavă Domnului, Nathaniel se simte bine acum! Din păcate, a avut altă problemă după accident. La două săptămâni aproximativ, am plecat în concediu și… de fapt, nu, în mai puțin de două săptămâni am plecat în concediu, și el, mititelul, la mijlocul perioadei și-a rupt piciorușul și a trebuit să-l ținem trei săptămâni cu piciorul în ghips. Se pare că belelele s-au ținut scai de el în perioada aceasta.”, a mai completat soția lui Ilan Laufer, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Sfâșietor! Diagnosticată cu cancer la scurt timp după ce aflase că e însărcinată. Medicii au fost categorici: „Nu poți păstra copilul!”

Vedeta a rămas cu o problemă la picior

La momentul respectiv, Alina Laufer a refuzat internarea, dar acum regretă amarnic. Din nefericire, aceasta a rămas cu o problemă la picior, pentru care va trebui să meargă mai des la spital.

„După cum ți-am spus, eu am rămas cu o problemă la picior, coastele mi-au trecut, la fel și sternul. A durat ceva timp, a durat cel puțin o lună de zile să ne refacem, dar la picior încă nu mi-am revenit și sigur-sigur nu o să-și revină de la sine. Trebuie neapărat să mă duc la ortopedie, la spital, și să văd ce fac, dar nu am avut timp să am grijă și de mine în perioada aceasta, din păcate.

A fost greu și din punct de vedere psihic, pentru că m-am speriat destul de tare în urma accidentului, și după aceea, când m-am urcat la volan pentru prima dată, mi-era puțin frică, eram conștientă de tot ceea ce se petrecea în jurul meu, mă gândeam că nu pot să controlez orice situație. A durat cred că vreo două săptămâni să trec peste acel sentiment și să-mi revin la starea de dinainte, să pot să conduc cu lejeritate.”, a mai adăugat soția lui Ilan Laufer.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân