Ea a fost aleasă cea mai elegantă femeie a anului 2013

Actriţa americană Kerry Washington, care a obţinut în acest an o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din serialul de televiziune "Scandal", produs de ABC, a fost desemnată cea mai elegantă femeie din 2013, a anunţat, miercuri, revista People.
Ea a fost aleasă cea mai elegantă femeie a anului 2013

Actriţa americană Kerry Washington, care a obţinut în acest an o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din serialul de televiziune „Scandal”, produs de ABC, a fost desemnată cea mai elegantă femeie din 2013, a anunţat, miercuri, revista People.

Potrivit Reuters, citată de Mediafax, Kerry Washington, în vârstă de 36 de ani, a devansat câteva femei celebre la Washington, precum actriţa Jennifer Lawrence, cântăreaţa Solange Knowles şi actriţele Jenna Dewan-Tatum şi Kate Bosworth.
„Nu prea port pantaloni”, a declarat Kerry Washington, vorbind într-un comunicat de presă despre acest titlu decernat de revista People. „Atunci când trebuie să merg undeva, vreau să ştiu dinainte că mă voi simţi confortabil şi mă îmbrac astfel în funcţie de eveniment”, a mai spus aceasta.

Elizabeth Sporkin, editorul-şef al revistei People, a lăudat bunul gust şi preferinţele vestimentare ale actriţei.
„În acest an, în moda feminină a apărut tendinţa de a te îmbrăca precum o «lady» şi cred că ea este unica responsabilă pentru acest lucru”, a spus Elizabeth Sporkin.

Actriţa Jennifer Lawrence, recompensată cu premiul Oscar în acest an pentru rolul ei din filmul „Silver Linings Playbook”, a fost desemnată femeia cu cel mai bun stil haute-couture, iar actriţa Jessica Chastain, protagonista filmului „Zero Dark Thirty” din 2012, a fost desemnată femeia cu cel mai bun stil vestimentar pe covorul roşu.


Cântăreaţa Solange Knowles a fost apreciată pentru riscurile vestimentare pe care şi le asumă şi pentru încrederea pe care o afişează în public.


Actriţa Zoe Saldana, protagonista din „Avatar”, s-a impus la categoria „cel mai bun stil denim”, iar actriţa Lily Collins a triumfat la categoria „cel mai promiţător stil vestimentar”.

Editorii revistei People au ţinut să remarce şi cele mai mari erori vestimentare din acest an, citând accesoriul pentru păr creat de designerul Philip Treacy, în stil mohawk punk, purtat de Sarah Jessica Parker la gala Met Ball de la New York, dar şi coafura cu breton afişată la începutul anului de Michelle Obama.


În 2012, titlul de cea mai elegantă femeie a anului a revenit actriţei Gwyneth Paltrow.

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?